Kiegészítő, amiből minden bizonnyal II. Erzsébet királynőnek van a legnagyobb gyűjteménye a világon

2022.május.14.

A 96 éves II. Erzsébet királynő hosszú idő után jelent meg a nyilvánosság előtt, és úgy tűnt, hogy kiváló formában van.

 II. Erzsébet királynő a Royal Windsor Horse Show-n
II. Erzsébet királynő a Royal Windsor Horse Show-n
Fotó: Gettyimages.com

A korona fél évig ünnepli Erzsébet királynő trónra lépésének hetvenedik évfordulóját, vagy ahogy hivatalosan nevezik a platina jubileumot. A február óta tartó esemény csúcspontja a június 2. és június 5. közötti hosszú hétvége lesz, amikor a tervek szerint soha nem látott pompa mellett ünneplik majd a leghosszabb ideje uralkodó brit király(nő)t.

A platina jubileum eseményeit beárnyékolta, hogy az utóbbi időben több fontos programját is lemondta a királynő, aki a hivatalos közlések szerint átmeneti mozgásszervi problémákkal küzd. Terjedni is kezdett a pletyka miszerint II. Erzsébet királynő az ünnepségek után lemond a trónról.

A Royal Windsor Horse Show, amelyen hagyományosan megjelenik a királynő is, azonban kicsit elhalkította ezeket a szóbeszédeket, ugyanis a királynő nem csupán megjelent az egyik kedvenc lósporti eseményén, de láthatóan vidám és energikus volt.

II. Erzsébet megjelenésének ezúttal is része volt a selyemkendő. Ugyan a legtöbben a színes kosztümöket és a hozzájuk passzoló kalapokat tekintik a királynői stílus védjegyének, de érdemes egy szót ejteni az elképesztő selyemkendő-gyűjteményéről. A királynőt ritkábban láthatjuk hajadonfőtt, a kalapok mellett kendővel fedi be a fejét, valójában a legtöbb alkalommal, amikor a helyzet engedi, akkor inkább a selyemkendő mellett teszi le a voksát. És egyáltalán nem arról szó, hogy idős korában szerette meg ezt a viseletet, hiszen II. Erzsébet királynő már fiatalon is nagyon szívesen viselt selyemkendőt a fején. Valójában a hagyományos lovas viselet alapvető kiegészítője a kendő, és Erzsébet királynő köztudottan imádja a lovakat is, a lóverseny éppúgy érdekli, mint az, ha ő maga lovagolhat.

Durva, de ez fog történni, ha II. Erzsébet királynő meghal

A selyemkendőből fantasztikus gyűjteménye van, és ezeket a csodásan színes és míves darabokat a legtöbb esetben a királynő nem is akárhonnan szerzi be. Ugyan a királynő és brit királyi család alapvetően figyel arra, hogy a helyi, angol márkákat támogassa, de a kendőkérdésben Erzsébet királynő nem adja alább, és francia Hermés márkára szavaz. A luxus divatház 1937 óta gyárt selyemkendőket, és az egyik leginkább ikonikus termékük a táskák mellett. Olyannyira népszerűek, hogy egy felmérés szerint 25 másodperceként vásárolnak Hermés kendőt a világon. Ez elképesztő szám, de még így is meglepő lenne, ha bárkinek nagyobb gyűjteménye lenne a selyem kiegészítőből, mint II. Erzsébet királynőnek.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné és Vilmos nagy ölelkezése a herceg pólómeccsén annyira édes volt

Katalin hercegné és Vilmos nagy ölelkezése a herceg pólómeccsén annyira édes volt

G-Szex

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban