Ismerd meg a legújabb Sugarbird-lányt, Wolf Esztert!

2016.május.30.

Hogyan kezdtél el modellkedni? Mindig is erre vágytál?
Mint minden tinédzser lányt, engem is vonzott a modellek világa, ezért tizenéves koromban én is kipróbáltam magam, és azóta is folyamatosan kapok megbízásokat. Nagyon szeretek modellkedni, de az életem során sohasem ez töltötte be az elsődleges szerepet, eleinte az iskola, majd a két csodálatos fiam, később pedig a család mellett a munka is fontosabb lett.

Hogy jött ehhez a Sugarbird?
Pár éve Mádai Viviennel megalapítottunk egy kismamáknak és anyukáknak szóló blogot, ennek köszönhetően figyelt fel rám a Sugarbird kreatív csapata, akik épp egy hiteles kismama modellt kerestek Dukai Regina LOVE kollekciójának népszerűsítésére. Így kerültem kapcsolatba a "Sugarbirdösökkel" és a sikeres együttműködésnek köszönhetően, azóta már saját kollekciót és irányzatot alakítottam ki a márkán belül.

Parrag Andrea vezető tervező segített a kollekció tervezésében, neked mi volt pontosan a feladatod?

Parrag Andi a kezdetek óta dolgozik a divatháznak, ezért nagyon tapasztalt és inspiráló munkatársat ismertem meg a személyében. Köztünk a tökéletes harmónia annak is köszönhető, hogy az én szétszórtságomat az ő rendezettsége ellensúlyozza a közös munka alatt. A divat szerelmeseként folyamatosan követem a különböző trendeket és úgy gondolták, hogy az Eszteres stílusom egy plusz esszenciája lehet a Sugarbird életérzésnek.

Miért lett pont francia Riviérás a kollekció?

A divat bölcsője Franciaország, ezért a nyári kollekcióm tervezésénél számomra nem is volt kérdés, hogy a klasszikus, sikkes francia Riviéra divatikonjaiból fogok ihletet merni.

Két kisfiú édesanyja is vagy. Nagyon fiatalon lettél anyuka, sosem érezted, hogy túl korán történt meg veled minden?
Itt Márai Sándort idézném, aki azt mondta - bár más kontextusban -, és szerintem is igaz, hogy "semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk rá". Valóban korán váltam édesanyává, de mindig is fiatal anyuka akartam lenni. Ennek természetesen megvannak a maga előnyei és kisebb mértékben a hátrányai is, például sok mindenre nincs időm, ami a korombelieknek természetes, ilyen az iskola vagy a spontán életmód. De nem bánom, hogy így döntöttem, mert a fiúk mindenért kárpótolnak.

Ha végigpörgetjük az Instádat, akkor nagyon sok nyaralós képet találni, melyek a kedvenc helyeid, ahol eddig voltál? És hova szeretnél még mindenképpen eljutni akár családdal, vagy anélkül?
Imádom a nyári hétvégéket a balatoni nyaralónkban tölteni a gyerekekkel, ami ebben az időszakban a második otthonunkként szolgál. Nekik hatalmas élmény a kertben játszás, a Balatonban pancsolás, bogarak gyűjtése, hattyúk, vadkacsák etetése és a kihagyhatatlan szalonnasütés. Azonban szeretném, hogy több kultúrát is megismerjenek, néhány mediterrán országot megnéztünk már, és jártunk már Thaiföldön is, ide húz leginkább vissza a szívem, de számos más úti cél van még a bakancslistámon. Egyelőre nehéz olyan élményt szerezni két kisgyerekkel, ami nekik is maradandó. Hogyha picit nagyobbak lesznek, mindenképp szeretném őket elvinni Disneylandbe, és delfinekkel úszni, bevallom, titkon ezek az én vágyaim is.

Hogyan tartod formában magad? Sportolsz?

Én is vallom, hogy ép testben ép lélek, ezért nagy hangsúlyt fektetek az egészséges táplálkozásra és a mozgásra. Nem szeretek a konditeremben senyvedni, ezért leginkább olyan sportokat választok, amiket a szabad levegőn is lehet űzni: futás, jóga, TRX és idén nyáron a SUP (stand up paddle) a sláger nálam.

Követsz speciális diétát is?

Nem követek semmilyen diétát, és semmit nem vonok meg magamtól, hiszen nagyon szeretek enni, szeretem a fűszeres, csípős magyaros ízeket. Én úgy nőttem fel, hogy a gyorséttermek kimaradtak a gyerekkoromból, ezért nem is igénylem nagyon ezeket az ételeket, jobban szeretem a házi kosztot, és sokat főzök, amit amúgy nagyon élvezek is. A lecsó és a cannelloni a specialitásom.

Hogyan ápolod a bőröd? Van valami titkos fegyvered?
Azt figyeltem meg, hogy amikor a folyadék bevitelre nem figyelek kellőképp, akkor a hajamon és a bőrömön azonnal látszik. Nincs semmi különleges praktikám, azonban egy méregtelenítő szaunázás és egy kellemes hidratáló arcmasszázs csodákra képes.

Hol szeretnéd látni magad 10 év múlva?
Pfúú, 10 év múlva…? A gyerekeim kamaszkorával fogok küzdeni, és remélem, nem fogok beleőszülni, abból kiindulva, hogy velem milyen nehéz dolga volt édesanyámnak… Van pár olyan hibám, amin szeretnék változtatni, igyekszem türelmesebb lenni és több időt szentelni a barátaimnak, hiszen minden nehéz időszakban mellettem álltak. A karrierrel kapcsolatban számtalan alkalommal adódtak váratlan lehetőségek, de a terveim között szerepel, hogy a kollekcióm jövőben a párizsi kifutón is sikeresen debütáljon.

Ez is érdekelhet

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez