Ismerd meg a Prizma Designer Store-t: különleges üzlet Buda szívében

2021.február.18.

Különleges, mert öt tervező hozta létre – közülük többen a MOME-n végeztek – és akik egymástól függetlenül alkotnak, más stílusirányzatokat követnek, sajátos tervezői látásmóddal rendelkeznek. Ezek – a különbözőségükben rejlő – energiák teszik izgalmas kavalkáddá a kínálatot. Mint a fény, amikor sokszínű szivárvánnyá törik a prizma által. Ebből a gondolatmenetből született meg az üzlet neve, jól illusztrálva az egységet, és a változatosságot.

Az üzlet további különlegessége az, hogy minden nap egy-egy tervező személyesen van jelen, és ad szakértő tanácsot az érdeklődőknek.

Mára már kilenc alkotó termékei találhatók meg a Prizma Designer Store-ban. Ruhák, ékszerek, cipők, táskák, kozmetikumok és kalapok, amelyek között a látogató megtalálhatja a hozzá közel állót. A tervezők küldetése, hogy minőségi termékeiket igényes környezetben, maximális odafigyeléssel és szakértelemmel hozzák közel a vásárlóik személyes igényeihez.
A következő brandek gazdagítják az üzlet kínálatát: Cremio, Illeshandmadeshoes, Kontur Fashion, Laoni, Moono Jewelry, Nati100%pureidea, Zemse, Viraganna Hatdesign, White Lemon Smartwear for woman .

Tervezőink mottója a következő:

Kontur Réka MOME-n végzett öltözéktervezőként KONTUR FASHION néven 2010-ben indította el saját márkáját. Finom kézműves technikával készíti egyedi élményt nyújtó bőr ékszereit, táskáit és lakás kiegészítőit. Kisérletező, újító anyag megmunkálás, izgalmas áttört, fonott, fűzött felületek jellemzik kollekcióit.

A MOONO márkát Schandl Nikolett ékszertervező, ötvös alapította 2016-ban. A MOONO ékszerek igazi statement darabok, fő alkotóelemeik különböző textúrájú kötelek és zsinórok, egyediségüket a különleges csomózási és fonási technikák adják, melyek antiallergén nemesacél fém elemek egészülnek ki. A kollekció vibráló színpalettájáról minden színtípus megtalálja a hozzá illő darabot az év bármely időszakában.

NATI100%PUREIDEA slow fashion márka alapítója Gyulai Natália öltözéktervező fő karaktere az újjító anyagfelület-technikák kidolgozása .Különleges anyagai, viselhető sziluettetjei alkalmazhatóak a mindennapi ruhatárunk kialakításában. Idő- és értékálló statement darabjai a városi casual-glamour részei, erős önálló nőknek szólnak.

Minimalista részletek, különleges anyagok, ikonikus formák. Ez a ZEMSE. A márka alapítója Zentai Emese, grafikus, ötvös, művészeti menedzser. Emese, olyan nőknek tervezi ékszereit, tárgyait, akik kedvelik az egyszerű letisztult vonalakat.Mottója: Karakteres design ékszerek, különleges, kortalan Nőknek!

Vagány, mégis kortalan. Kényelmes, ugyanakkor elegáns. Akár ünnepi is. Amikor Bojti Szilvia ruhatervező 2016-ban megálmodta a cégét, elsősorban a letisztult stílust kedvelő városi nőknek szeretett volna alkotni. Exkluzivitást megőrző kis szériában, egyben magas minőségben. Az álom valóra vált: a WHITE LEMON éppen ez, éppen ilyen.

Rajtunk kívül, még négy kivételesen tehetséges rezidens tervezőt kepviselünk.
A CREMIO prémium minőségű bőrápolás szakértője.Gyógyszerészi szakértelemmel készült prémium magyar natúrkozmetikumok a magabiztos megjelenésért.A termékek Belényesi Lívia gyógyszerész szaktudását dicsérik.Növényi alapanyagaik zöme ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik, bio és "ECOCERT"és"TID" minősítéssel rendelkezik.

ILLESHANDMADESHOES Illés Katalin cipőcsodái mesteri szinten készülnek, igazi vizuális történet mesélés divatőrülteknek. Különleges, egyedi kézzel készült cipők , kizárólag természetes alapanyagokból , bőrből és textilekből.Minden cipője műalkotás a legmagasabb szakmai tudással.Az egyszerű modern papucscipőktől az extra szabású cipőkig terjed repertoárja.

LAONI Ács Ilona tervező munkáit az időtlen elegancia, tiszta formavilág, merész szín-és anyagkombinációk, kiváló minőség jellemzik.A fókuszban a különlegességet és az egyediséget kedvelő modern nő és férfi áll, aki számára fontos, hogy bőrből készült táskája ne csak egy praktikus használati tárgy legyen, hanem finoman feltűnést keltve kiemelje őt a hétköznapokból.

Az I-re pontot VIRÁG ANNA HATDESIGN - Virág-Eglesz Anna- kalapjai teszik föl.A mesterség hagyományos fogásaiból kiindulva keresi az új formákat és lehetőségeket. Összehozza a klasszikus értékeket a kortárs gondolkodással.Elegancia, modern vonalvezetés ,precíz kidolgozás és egy kis szentimentalizmus amivel feldobja a hétköznapokat!

A PRIZMA Designer Store vasárnap kivételével minden nap nyitva tart, hétköznapokon 11-19 óráig, szombaton 11-17 óráig,
Budán, a Margit körút közvetlen közelében, a Kis Rókus utca 1. szám alatt.
Telefon 06709494847
Facebook
https://www.facebook.com/prizmadesignerstore

Instagram https://www.instagram.com/prizmadesignerstore/

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének