Ital, drogok, depresszió - ebből jött vissza a divattervező

2015.június.17.

Tom Ford neve egyet jelent a luxussal. Csakhogy a csillogás csupán a felszín; a dizájner súlyos mélyponton volt 2004-ben, amikor még a Gucci divattervezőjeként tevékenykedett. Ford, aki időnként váratlan vallomásokkal áll elő, legújabb interjújában őszintén mesélt erről.

Tom Ford
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A dizájnernek komoly alkohol- és drogproblémái voltak a múltban, és úgy érzi, ha akkor nem változtat önpusztító életmódján, talán ma már nem is élne. "A depresszió és az alkoholizmus egymást generálják, és az ember nagyon nagy szélsőségeket él meg. Vagy nagyon jól éreztem magam, vagy nagyon rosszul, de nem volt középút."-vallott Ford.

A híresség végül legyőzte addikcióit és hangulatingadozásait, aztán újraépítette elhanyagolt karrierét. Talpra állása után nem sokkal létrehozta saját márkáját, filmet rendezett, és megszületett a kisfia is. Jelenleg a Nocturnal Animals címet viselő, saját finanszírozású második filmjén dolgozik, amelyben a forgatókönyv írói, és a gyártásvezetői pozíciót is ő látja el.

A rengeteg munka mellett Ford természetesen a családját sem hanyagolja el. Házastársával, Richard Buckleyel 1986 óta él együtt, fiuk, Alexander John Buckley Ford pedig 2002 óta a család tagja. Az interjúból megtudhatjuk, a híresség rengeteget aggódik kisgyermeke miatt, és sokszor úgy érzi, nem tud a kötelességeire koncentrálni eléggé. "A régi, makulátlan lakást most gyerekjátékok borítják - ez valaha biztos zavart volna, de már nincs így."- mesélte Ford.

Mindemellett szerény, hétköznapi életet él, és szívesebben tölti az idejét családjával vagy szűk baráti körével, mint fényűző, bohém partikban. "Sokan úgy gondolják, más életet élek, mint ők, hogy csak iszom és drogozom, a lakás pedig tele van meztelen nőkkel(...), az igazság azonban, hogy szívesebben vacsorázom Richarddal és Jackel, utána tévézünk, és tíz óra körül már ágyban is vagyok."

Ez is érdekelhet

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban