Itt vannak az első fotók a Kenzo x H&M kollekcióról!

2016.július.26.

Még ugyan hónapokat kell várni, de a H&M megosztott a Vogue.com -mal három fotót a novemberben érkező Kenzo kollekcióból.

Ha Kenzo Takadának az élénk színek és különböző minták keveréséhez fűződő ragaszkodását vesszük alapul, valamint hogy az aktuális kreatív igazgatók, Carol Lim and Humberto Leon is lelkesen viszik tovább ezt a hagyományt, akkor nem meglepő, hogy a H&M kollekció is nagyon vidám lesz.

A fotókon látható tigris minta nem véletlen, ezzel tisztelegnek a divatház 50. születésnapja, illetve Takada munkássága előtt. "Takadát közel tartottuk a szívünkhöz, mindegyik bemutatónkra eljön. Valami olyat akartunk alkotni, amire büszke lehet", nyilatkozta Leon a Vogue-nak.

A Kenzo nem hivatásos modelleket szerződtetett a lookbook elkészítéséhez, hanem olyan ismerősöket, barátok kértek fel, akik önmagukban is követendő példák a személyi stílusukon túl. Az első három fotón Amy Sall aktivista, Juliana Huxtable művész és költő, Oko Ebombo zenei előadóművész, illetve Isamaya Ffrench sminkmester látható. "Ez csak a kezdet. Beleadtuk a szívünket-lelkünket a katalógus elkészítésébe. Egyszerűen szeretjük, amit ők csinálnak", mondta Leon.

Ez is érdekelhet

Romantikus szerelmes filmek, amiken mindig elsírjuk magunkat

Romantikus szerelmes filmek, amiken mindig elsírjuk magunkat

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!