Jennifer Lawrence visszatért a vörös szőnyegre, és gyönyörűbb, mint valaha

Lassan egy évtizede, hogy elvarázsolja a világot, azonban Jennifer Lawrence ma már egészen más dolgokat tart fontosnak, és másra is építi sikerét. Egy dolog azonban megmaradt: a kifogástalan vörös szőnyeges megjelenése. Szokj hozzá, hogy némi kihagyás után ismét egyre gyakrabban láthatod majd kedvencedet mesés kreációkban tündökölni.

Jennifer Lawrence Dior ruhában tündökölt a vörös szőnyegen
Jennifer Lawrence Dior ruhában tündökölt a vörös szőnyegen
Fotó: Getty

2014-ben tőle volt hangos és zajos a bulvársajtó: amelyik vörös szőnyegen feltűnt, ott egészen biztosan történt valami váratlan. Jennifer Lawrence ugyanis vagy elesett, vagy megkapaszkodott valakiben, vagy olyat nyilatkozott, amiben nem volt sok köszönet, és mintha ő és a rajongók is elfáradtak volna ebben a nagyon bohókás, nagyon impulzív, nagyon sodró személyiségbe. Így hát aztán szépen csendben Hollywood margójára állt, a családalapításra koncentrált, év elején pedig életet adott Cy nevű első kisfiának.

Visszatérése után pedig érettebb, komolyabb, kevésbé a személyiségére, és sokkal inkább a tehetségére építő színésznőt kaptunk. Ezt a nagyon felnőtt személyiséget pedig tökéletesen követik le ruhaválasztásai is. Most hétvégén a 13. Governors Awards díjátadóján vett részt Los Angeles-ben, ahol Diane Warren dalszerző, Peter Weir és Euzhan Palcy kapta meg a tiszteletbeli Oscar-díjat.

A színésznő napbarnított bőrrel, derékig érő, szőke hajjal és laza hullámokkal lépett vörös szőnyegre egy gyönyörű fekete-bézs Dior ruhában, amiben egyszerre volt lehengerlő, mégis nagyon természetes és üde. Az elmúlt időszakban Jennifer Lawrence egyébként új filmje promotálásával (Causeway) volt elfoglalva, melyben egy agysérülést elszenvedett, traumán áteső amerikai katonát alakít.

Jennifer Lawrence álomszép volt a vörös szőnyegen
Fotó: Getty

Helló, érett és elbűvölő Jennifer Lawrence

Hogy mennyit változott ez az egykor bohókás és elsöprő színésznő, azt a Vogue szeptemberben megjelenő lapszámának interjújában adta a világ tudtára. Elmesélte, mekkora hatással volt rá kisfia születése, és hogyan formálta át mindez az élethez való viszonyát: „A szülés utáni reggelen úgy éreztem, újrakezdődött az életem, és ez az új életem első napja. Csak bámultam. (...) Az összes babába beleszerettem. Az újszülöttek egyszerűen varázslatosak. Rózsaszín, pufi, törékeny kis túlélők. Most már minden babát imádok. Ha meghallom, amint egy csecsemő felsír egy étteremben, azt mondom: ááááááá.”

Jennifer Lawrence vallomása Az éhezők viadaláról: „árucikké váltam”

De nem csak ezen a téren változott sokat, politikai értelemben és társadalmi felelősségvállalását tekintve is jóval tudatosabb és kritikusabb, főként a gyerekeket erőteljesen érintő kérdésekben, mint például az Egyesült Államok fegyvertörvénye. „Egy kisfiút nevelek, aki egy nap iskolába fog járni. Ma a fegyverek miatt hal meg a legtöbb gyerek az Amerikai Egyesült Államokban, az emberek pedig még mindig olyan politikusokra szavaznak, akik pénzt kapnak az NRA-tól (fegyverjogi jogvédő csoport - a szerk.). Feláldozzuk a gyerekeinket amiatt, hogy ragaszkodunk az alkotmány második kiegészítéséhez.”

Kávé mellé friss és ropogós hírek:

Ez is érdekelhet

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói