Kate Hudson és Goldie Hawn ikrekként ragyogtak a vörös szőnyegen

A sugárzó anya-lánya párosra öröm ránézni! A 43 éves Kate Hudson és a 76 éves Goldie Hawn örök fiatalok, és elképesztő a hasonlóság köztük. Erre pedig legújabb vörös szőnyegen való tündöklésükkel is ráerősítettek.

goldie-kate-glamourpng
Hiába anya-lánya, Kate Hudson és Goldie Hawn leginkább ikrekhez hasonlítanak
Fotó: Gettyimages/Lars Niki

Kate Hudson ezúttal a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma című filmben csillogtatja meg színészi tehetségét, édesanyja, Goldie Hawn pedig mindig ott van mellette, hogy teljes vállszélességgel támogassa lányát, ami most sem volt másként. A Los Angelesben tartott premieren is együtt vettek részt, ahol bár nem voltak összeöltözve, a köztük lévő összhangot látva nem vitás, hogy nagyon szoros a kapcsolatuk.

Kate Hudson és Goldie Hawn olyanok, mint két tojás
Fotó: Getty Images /Axelle/Bauer-Griffin

Egyszerűen gyönyörűek együtt

Goldie egy ezüsthímzéssel díszített fekete nadrágkosztümöt és egy hozzá illő ezüst medált viselt. Kate pedig egy csillogó, pezsgő színű kivágott hátú ruhában tündökölt, utóbbiról pedig tudjuk, hogy különösen jól áll neki. Emlékszel a „Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt” című zseniális vígjátékra? És a filmvégi, ikonikus sárga ruhára, amiben Kate elképesztően nézett ki? Nos, ebből is látszik, hogy az idő múlása sem tudta elhomályosítani a színésznő szépségét. Ugyanez igaz édesanyjára is, aki már lassan a 80-hoz közelít, de egy legenda: nem csak gyönyörű, de a tény, hogy férjével, Kurt Russellel már közel 40 éve boldog párkapcsolatban élnek, számunkra is bizonyíték, hogy a sírig tartó szerelem valóban létezik.

Goldie Hawn vidám és fiatalos - Glamour

Kate az Üveghagyma című filmben egyébként Birdie Jay karakterét alakítja, olyan nagy nevek mellett, mint Daniel Craig és Edwart Norton. A színésznő a People magazinnak nyilatkozta, hogy szülei, Goldie és Russel segítettek neki felkészülni a szerepre.

„Ez történik, ha két filmsztár nevel fel – mondta. – Amikor egy filmben szerepelsz, érdekes, hogy az embereknek egy teljesen más oldalát látod, mikor a karakterükbe bújnak, ugyanakkor egy-egy felhevült pillanatban a valódi természetük is megmutatkozik. Látod, mennyire elkötelezettek, miközben a forgatás alatt mindannyian remekül érezzük magunkat!”

Olvass tovább a két gyönyörű színésznőről:

Ez is érdekelhet

Naomi Campbell még mindig a vörös szőnyeg istennője, és ezt be is bizonyította

Naomi Campbell még mindig a vörös szőnyeg istennője, és ezt be is bizonyította

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói