Jennifer Lopez 20 évvel később felvette AZT a Versace ruhát újra

2019.szeptember.21.

A Versace és Jennifer Lopez viszonya hosszú időkre nyúlik vissza, pontosabban egészen 2000-ig, amikor ugyanis JLo az első Grammy gáláján viselt egy bizonyos nagyon kivágott, lenge, dzsungelmintás darabot a vörös szőnyegen, ami nemcsak számára és rajongóinak maradt emlékezetes, hogy a divattörténet egyik kiemelkedő pillanatává vált azonnal.

Jennifer Lopez Grammy 2000
Jennifer Lopez Grammy 2000
Fotó: Getty Images

Olyannyira szexi volt a ruha, hogy az emberek tömegesen cuppantak rá az internetre, hogy még több fotót lássanak a még igencsak karrierje elején járó énekesnőről, és a Google-nek támadt egy forradalmi ötlete: megszületett a képkereső, mindez egy Versace ruha miatt.

Jennifer Lopez a Grammy gálán 2000-ben a dzsungelmintás Versace ruhában
Fotó: Getty Images

Nyilván mondanunk sem kell, hogy a helyzet Jennifer Lopez és a Versace számára is gyümölcsöző volt, a ruha azóta is ott lóg JLo szekrényében, időnként itt-ott felbukkan, de a dzsungelminta örökre összefonódott a Versace nevével, és az évek során számos alkalommal élesztette újra a márka más-más formában a híres lookot Jennifer számára.

21 ikonikus, sokkoló ruha a Grammy-gálák történetéből

21 ikonikus, sokkoló ruha a Grammy-gálák történetéből20 évvel később, a milánói divathéten a 2020-as tavasz-nyári kollekciót ez a ruha, ez a kiemelkedő divattörténeti pillanat és ez a minta inspirálta. A bemutató soraiban ülő hírességek, divatszakemberek, influenszerek azonban mit sem sejtettek róla, hogy ki fog felbukkanni a kifutón zárni a fantasztikus show-t.

Jennifer Lopez 20 évvel később a híres Versace ruha új változatában a kifutón
Fotó: Getty Images

Utolsóként nem más, mint Jennifer Lopez vonult fel a modellek után annak a bizonyos ruhának egy nagyon hasonló, ám 2020-ra átírt verziójában.

9 pucérruha Jennifer Lopeztől, amiken a mai napig nem tudjuk túltenni magunkat

9 pucérruha Jennifer Lopeztől, amiken a mai napig nem tudjuk túltenni magunkatA nézőközönség tombolt, JLo csak vonult, mint akinek ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon, majd Donatella Versacét átölelve tettek még egy diadalkört. És ahogy 20 évvel korábban, az internetet most is teljesen romba döntötték ketten.

Nézd meg itt a felejthetetlen pillanatot mozgásban is:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Ha most nem adod fel, bármit elérhetsz! - szeptember 28.

Napi horoszkóp: Ha most nem adod fel, bármit elérhetsz! - szeptember 28.

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról