Jessica Hart a Triumph exkluzív arca

2017.február.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A trendi fehérneműmárka tavaszi kampányához a híres brit divatfotór, Rankin készítette a reklámképeket. A szexi Jessica pedig arra inspirál, hogy minden alkalomra találd meg az "igazit"!

Jessica Hart és a fotós, Rankin
Fotó: Triumph

A Triumph " Találd meg az Igazit minden alkalomra " kampánya igazán figyelemfelkeltő és jókedvre derít mindenkit. A kampány arca az ausztrál modell, Jessica Hart lett, míg a képeket a legendás Rankin divatfotós készítette el.

A legújabb kampány azokat a mai, sokoldalú nőket ünnepli, akik egyszerre üzletasszonyok, sportolók, anyukák. Szexik és magabiztosak. Az új kreatív koncepcióval a márka azt szeretné megmutatni, hogy a Triumph fehérneműi - alkattól, és mérettől függetlenül - minden élethelyzetben képesek támogatni a nőket, és megtalálhatják bennük az igazit minden alkalomra.

Jessica Hart a Triumph fehérneműkampányában
Fotó: Trumph

Jessica Hart és a kampányban résztvevő modellek különböző karaktereket formálnak meg. A Triumph kampányában Rankin a nők igazi személyiségét, és nem egy tökéletes reflexiót szeretett volna lencsevégre kapni, ennek eredményeképpen pedig a kampány dinamikus, őszinte, stílusos, és igazán nőies lett.

„A legizgalmasabb abban, hogy a Triumph-fal dolgozhattam a tavasz-nyári kampányon, az az, hogy a márka egy teljesen új irányt kezdett venni. A képek modernek, őszinték, és önbizalommal teliek! Azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy a termékek tényleg nem csak a tökéletes megjelenésű nőknek szólnak! A Triumph minden olyan nőnek szól, aki szeretné magát igazán jól érezni a bőrében. Számomra ezt jelképezi az egész új kampány, és szeretném, ha egyre többen látnák így a világot, hiszen ez a valóság.” - nyiltakozta a menő forográfus

Rankin fotózza Jessica Hart-ot
Fotó: Triumph

„Szuper együtt dolgozni a Triumph-fal egy olyan kampányban, amivel ennyire tudok azonosulni, és ami minden nőhöz szeretne szólni. A Triumph felismerte, hogy mi nők egyszerre hány szerepben próbáljuk megállni a helyünket az életben – elragadó teremtések vagyunk! Ahhoz, hogy igazán önmagad lehess, fontos, hogy jól tudd érezni magad a saját bőrödben. Egyik pillanatban inkább kényelmes ruhákban lennél, a másik pillanatban pedig szexinek és erősnek szeretnéd érezni magad. A Triumph fehérneműi kivételes kényelmes darabjaiban pontosan az lehetsz, aki szeretnél, és ezt imádom!” - mesélte Jessica Hart

Jessica Hart a Triumph aktuális arca
Fotó: Triumph

A tavasz-nyári kampány a Triumph legnépszerűbb szériáit mutatja be a fürdőruháktól, és érzéki fehérneműkön át, a sportos darabokig.

Jessica Hart a Triumph Amourette kollekciójának darabjában
Fotó: Triumph

A kampány fókuszában többek között olyan nőies és ikonikus fazonok is állnak, mint az Amourette 300, az innovatív Magic Boost, vagy a legújabb technológiával készült triaction sportmelltartók.

Jessica Hart a Triumph TriAction kollekciójában
Fotó: Triumph

A GLAMOUR-nak lehetősége volt exkluzív interjút készíteni Jessica Hart-tal, melyet a legfrissebb márciusi lapszámban találsz, ki ne hagyd!

Jelentkezz be most online a Triumph ingyenes méret tanácsadására és találd meg az Igazit minden alkalomra a www.findtheone.triumph.com/hu_HU-n!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője