Kaley Cuoco boldogabb, mint valaha - Csak úgy ragyogott párja mellett a vörös szőnyegen

Kaley Cuoco hosszú önismereti utat járt be, mire megtalálta a boldogságot, mostanra azonban fényesebben ragyog, mint valaha – kívül-belül egyaránt.

Kaley Cuoco és Tom Pelphrey első látásra egymásba szerettek
Kaley Cuoco és Tom Pelphrey első látásra egymásba szerettek
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Az idén 28. alkalommal megrendezésre kerülő Critics Choice Awards gála vörös szőnyegére a várandós Kaley Cuoco párjával, Tom Pelphrey-vel érkezett. A 37 éves színésznő egy csodás fekete ruhában ragyogta be az estét, míg szerelme egy elegáns öltönyt választott az alkalomra.

Tom Pelphrey és Kaley Cuoco a 2023- as Critics Choice gála vörös szőnyegén
Fotó: Steve Granitz/FilmMagic/Getty Images

Boldogabb, mint valaha

Kaley Cuoco korábban három évig Ryan Sweeting felesége volt, majd Karl Cookkal kötött házasságot, akivel 2021 szeptemberében szintén három év után váltak el egymástól. Az Agymenők sztárját és Tom Pelphrey-t ezután 2022 áprilisában, az Ozark negyedik évadának premierjén mutatták be egymásnak: „Szerelem volt első látásra” – emlékezett vissza a színésznő a varázslatos találkozásra.

Kaley Cuoco elárult egy szívmelengető részletet az Agymenők forgatásáról

Az álompár 2022 májusában tette hivatalossá a kapcsolatukat az Instagramon, ahol azóta is rendszeresen elbűvölő posztokat tesznek közzé. Vegyük csak azt az alkalmat, amikor bejelentették, hogy Kaley Cuoco első babáját hordja a szíve alatt: a képeken a kívül fehér, belül rózsaszín tortától, a pozitív terhességi teszten át a színésznő növekvő pocakjáig számos szívmelengető pillanatnak lehettünk tanúi. Nemrég napfényes nyaralásukról tettek közzé gyönyörű kismama fotókat.

A légikísérőben nyújtott kiemelkedő alakításáért díjra jelölt színésznő a 12 évadot megélt Agymenőkkel lopta be magát mindannyiunk szívébe – de gondoltad volna, hogy Penny szerepét majdnem valaki más játszotta? Nemrég az is kiderült, hogy Kaley Cuoco szerint mi volt a legborzalmasabb döntése az Agymenők idejében, amitől a rajongóknak is valósággal esett le az álla akkoriban.

Még több lélegzetelállító divatpillanat:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói