Katalin hercegné úgy tette helyre Meghan Markle-t, ahogy azt nem vártuk

Katalin hercegné egy windsori élelmiszerbankban csomagolt élelmiszert és lehetséges, hogy a ruhájával Meghan Markle-nak szeretett volna üzenni. A walesi hercegné ugyanis egy ciklámen Hobbs kabátban és garbóban tündökölt, miután Meghan Markle nem is olyan régen arra utalt, hogy a királyi család tagjai nem viselhetnek élénk színeket.

Ezt nem vártuk: Katalin hercegné finoman helyretette Meghan Markle-t
Ezt nem vártuk: Katalin hercegné finoman helyretette Meghan Markle-t
Fotó: Clive Mason/Getty Images

Katalin hercegné a Windsor Foodshare jótékonysági szervezetnél tett látogatása során élelmiszert gyűjtött és meghallgatta, hogy milyen támogatást nyújt a szervezet a helyi egyéneknek és családoknak. Mindeközben segített az önkénteseknek az élelmiszeradományok szétválogatásában és a csomagok előkészítésében.

Katalin hercegné a Windsor Foodshare jótékonysági szervezetnél járt
Fotó: WPA Pool/Getty Images

Meghan Markle nem viselhet színeket?

Amikor a brit királyi család bármely tagja megjelenik egy nyilvános eseményen, a rajongók mindig utána mennek, hogy mit és vajon miért viselnek. A nagy kérdés, ami érdekli őket, hogy a ruháknak van-e valamilyen titkos jelentése vagy rejtett üzenete.

Meghan Markle a Harry & Meghan című Netflix dokumentumsorozatban azt mondta, hogy a királyi kötelezettségeinek teljesítése során igyekezett visszafogottan öltözködni és teljesen elvegyülni. „Az Egyesült Királyságban töltött idő alatt ritkán viseltem színt” – mondta Meghan.

„Az én értelmezésem szerint soha nem viselhetsz ugyanolyan színt, mint Őfelsége, ha csoportos eseményről van szó, de olyan színt sem viselhetsz, mint a család egyik másik, magasabb rangú tagja. Szóval azon tanakodtam, hogy mi az a szín, amit valószínűleg soha nem fognak viselni? Teve? Bézs? Fehér? Szóval, sok tompa árnyalatot viseltem, hogy elvegyüljek a tömegben. Nem akartam kitűnni. Mindent megtettem, hogy beilleszkedjek. Nem akartam zavarba hozni a családot.”

Kiderült a legintimebb részlet Meghan Markle terhességéről

Meghan mondvacsinált színekről szóló szabályára Katalin csak annyit lépett, hogy egy élénk rózsaszínű Hobbs kabátot és pulóvert vett fel. Többet mond minden szónál.

Olvass még többet a királyi családról:

Ez is érdekelhet

Ha bízol magadban, megállíthatatlan leszel - na de mi van akkor, ha nulla az önbizalmad?

Ha bízol magadban, megállíthatatlan leszel - na de mi van akkor, ha nulla az önbizalmad?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói