Katy Perry a legvidámabb szandálokat még illatossá is tette

2018.április.13.

Ugye mindenki tudja, hogy aki egy kicsit ismertségre is szert tesz, az azonnal új képességekkel lesz megáldva. A popsztárrá váló énekesnőből néhány teltházas koncert után azonnal elbújik a divattervező, a parfümőr, vagy éppen a szépségápolási guru.

Katy Perry
Fotó: Getty Images

Vannak elképesztően sikeresen tudják kamatoztatni a népszerűségüket, és a saját márkájukat a divatban, szépségiparban is, tényleg önálló birodalmakat hoznak létre. Katy Perry számára mindez valószínűleg nem életcél, de ha már akad egy lehetőség nem ugrik el előle. Így lett parfümguru belőle is, sőt immár a divat területén is terjeszkedni kezdett.

Olvastad már? Megkönnyezed - Katy Perry így énekelte az anyukájának

Ugyan az ilyesmire mindig kissé gyanakodva tekintünk, de Katy Perry legújabb dobása annyira önazonos, hogy egyszerűen nem tehetünk mást, csakis imádni tudjuk az énekesnő szandálkollekcióját. A sztár egy rá igencsak jellemző, bohókás gyűjteménnyel rukkolt elő. Műanyag szandálokat dobott piacra, ami a ´80-as, ´90-es évek jegyében szuperszínesek, mintha gumicukor szandálok lennének. A különböző, színhez passzoló gyümölcsökkel díszített lábbelik ráadásul ennek megfelelően még illatosítottak is. Csakis Katy Perry neve alatt jelenhetett meg egy ilyen őrülten vicces kollekció. A darabok Katy Perry cipőbirodalmából 13 ezer forintért rendelhetők.

Katy Perry illatos szandálja
Katy Perry plasztikszandálja

Ez is érdekelhet

Ők a legőszintébb csillagjegyek. Köztük vagy?

Ők a legőszintébb csillagjegyek. Köztük vagy?

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai