Tök jó ötlet volt Kínába vinni a bugyishow-t, Katy Perry-t se akarják beengedni az országba

2017.november.17.

Kína óriási piac, hatalmas lehetőséget rejt a világmárkák számára is, éppen ezért igyekeznek is egyre jobb pozíciókat kiépíteni maguknak, és élő kapcsolatot kiépíteni az ázsiai nagyhatalommal.

Katy Perry Kínában
Fotó: Rexfeatures

Kína azonban más játékszabályok szerint működik, mint ahogy azt a nyugatiak megszokhatták. A Victoria´s Secret idén a világ legnézettebb fehérneműs divatbemutatóját viszi oda, de közben azért akadnak kisebb problémák. Mondjuk, például Gigi Hadid, a márka egyik legnépszerűbb modellje váratlanul lemondta a show-n való részvételt. Nem erősítette meg senki, de talán köze lehet ahhoz, hogy Gigi-t korábban éppen Kínából fenyegették meg.

Olvastad már? Csak Katy Perry-vel akarunk Disneylandbe menni

Nem ez az egyetlen gond, közben kiderült, hogy Katy Perry tervezett fellépésével is problémák vannak, a hatóságok ugyanis valahogy nem szeretnének vízumot adni a popsztárnak. Egy két évvel ezelőtt sanghaji koncertjével dühítette fel az ország kedves vezetőit. Katy Perry tajvani zászlóval vonult a színpadra, valamint az egyik fellépőruháját napraforgók díszítették, ami a zászlóval együtt elég konkrét jelzése volt annak, hogy a popsztár szimpatizál a tajvani Napraforgó diákmozgalommal, akik 2014-ben tiltakoztak az ellen, hogy a tajvani és a kínai kormány a szolgáltatási piacok megnyitásáról írt alá egyezményt, ez ugyanis egyértelműen visszaveteti a sziget önállóságát. A kínai vezetés nem nézi jó szemmel a nyugatiak efféle véleménynyilvánítását, a Maroon 5 azért nem léphetett fel a kommunista országban, mert a zenekar boldog születésnapot kívánt a dalai lámának.

Nem biztos, hogy jó ötlet mutogatni:

Katy Perry ruhájának nem örültek a kínai vezetők
Fotó: Rexfeatures

Olvastad már? Ez a 2 millió dolláros melltartó, és a modell, aki viselni fogja

Nehezen elképzelhető, hogy a Victoria´s Secret könnyen le fog mondani a sztárfellépőjéről, de Katy Perry egyelőre fekete listán van, ha végül be is engedik, akkor erre az időre le kell mondania a szólásszabadságról.

Ezt a ruhát nem kellett volna felvennie:

Katy Perry napraforgós tiltakozása
Fotó: Rexfeatures

A tajvani zászlót meg aztán tényleg nem:

Katy Perry tajvani zászlóval
Fotó: Twitter

Ez is érdekelhet

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább