Gigi Hadid mégsem lép idén a Victoria´s Secret kifutójára!

2017.november.17.

Már hónapok óta tudjuk, kik azok a szerencsés modellek, akik lehetőséget kaptak, hogy a világ legnevesebb divatbemutatóján a színpadra léphessenek és megmutathassák magukat!

Gigi Hadid mégsem lép idén a Victoria´s Secret kifutójára!
Fotó: Instagram
[object Object]

A castingokat követően kiderült, hogy mindkét Hadid testvért kiválasztották, viszont Kendall Jenner idén egy másik márkával szerződött, így nem vesz részt a bemutatón.

A felkészülések már javában zajlanak most viszont egy váratlan fordulat következett be: Gigi Hadid Twitter bejegyzésben közölte rajongóival, hogy mégsem láthatják a Victoria´s Secret színpadán!

Ezt olvastad már? Ez a plus size modell reprodukálta a Victoria´s Secret katalógusát!

″Nagyon sajnálom, de nem tudok Kínába menni. Imádom a VS családot és lélekben ott leszek a lányokkal. Alig várom, hogy lássam a gyönyörű show-t, hiszen tudom, hogy csodálatos lesz és, amit a legjobban várok az a következő év!″-írta Gigi

Gigi nem adott konkrét magyarázatot a döntésére, azonban a találgatások máris beindultak. Nemrégiben ugyanis a modellre csúnyán rátámadtak az interneten, amikor egy étteremben ázsiai emberek arcát próbálta utánozni. Sokan úgy gondolták ez rasszista megnyilvánulás és ezt nem engedhetné meg magának még akkor sem, ha csak egy gyenge poénnak szánta. Éppen ezért úgy gondolják lehetséges, hogy a modell rosszul elsült poénja miatt nem utazhat az országba.

Persze számos más magyarázat is létezhet, hiszen Gigi karrierje hihetetlenül beindult az elmúlt hónapok alatt, rengeteg folyamatban levő projektje fut, így nem is csoda, ha esetleg ideje nem engedi a dolgot.

Szerinted?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről