Két nap a telt nőkről, a telt nőkért

2013.szeptember.30.

A Cupcake and Pearls bloggere Zsuzska egy izgalmas és egyedülálló plus size eseményről jelent nekünk!

Óriási megtiszteltetés ért, hisz nem csupán kishazánkat, hanem Európát képviselve utaztam Londonba múlt héten az első alkalommal megrendezésre kerülő Loving Your Curves plus size eseményre, mint hivatalos európai blogger. A kétnapos kiállításon minden a telt nőkről és nőkért szólt, melynek nyitónapján az ismert amerikai plus size modell, fotós és TV személyiség Nikki Gomez üdvözölte az egybegyűlteket a Temze folyó partján található Verta Hotelben.

A hotel lobbyjában már összeismerkedtem pár résztvevővel, így szinte ismerős arcokként tekintettem rájuk, mikor a workshopok kezdetét vették, hiszen első előadóként én nyithattam meg a délutáni programokat. A Beauty with Plus (Pluszos Szépségek) projektem az önbizalomról, önmagunk elfogadásáról s megszeretéséről szól, hiszen minden egyes írásommal és Londonban személyesen, egy előadás keretén belül is igyekszem erre inspirálni a hallgatóságot. Bevallom, picit izgultam, hiszen az angol nem az anyanyelvem, de a plus size világ egy roppant összetartó, egymást segítő nőkből álló közösség, így az első pár perc után elszállt minden félelmem. A további workshopok a sport fontosságáról, az egészséges életmódról szóltak, és még otthon elvégezhető testmozgásra vonatkozóan is kaptunk jótanácsokat a személyi edzőtől. A kiállítás területén mindeközben profi sminktanácsadás és bőrápolási tippek várták az érdeklődőket, de akár a 3 D-s műszempillát vagy a hennafestést is ki lehetett próbálni – ez utóbbit nem hagyhattuk ki Nikkivel, akivel gyorsan közel kerültünk egymáshoz.
A divatbemutató nyitó darabjait frissen végzett divattervezők munkái adták, hiszen az esemény szervezője, Kemi Farquharson fontosnak tartja a feltörekvő tehetségek támogatását. Na de a szavak helyett sokkal beszédesebbek a képek - íme az első nap ruhái, amiket egytől-egyig önbizalomtól duzzadó plus size modellek mutattak be:

További képek, videok és beszámoló Zsuzska oldalán: http://cupcakeandpearls.blogspot.hu/2013/09/loving-your-curves-1-nap.html

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját