Kim Kardashian bebizonyítja: a háromszög bikini az idei nyár slágere

2022.július.20.

Bárhová megy Kim Kardashian, a rajongói általában gondosan figyelik, éppen hol és miben tartózkodik. Így amikor a 41 éves üzletasszony megosztott egy fotót párjával, Pete Davidsonnal, amelyen háromszög bikinit visel egy napsütéses tengerparti kiruccanásukon, egyáltalán nem okozott meglepetést, hogy az egyébként is kedvelt fazon egyből a népszerűségi listák élére ugrott.

Kim Kardashian bebizonyítja: a háromszög bikini az idei nyár slágere
Fotó: Instagram

A háromszög bikinik már régóta léteznek, és bár egyesek számára nem a legpraktikusabb (a kis, háromszög alakú felső nem túl ideális a nagyobb mellek tartásához), tagadhatatlan, hogy a tervezők és a vásárlók közül is sokan kedvelik. Idén nyáron pedig úgy tűnik, hogy abszolút sikertörténetnek számít. Ehhez persze az is hozzájárul, hogy idén is sok trendi darab jelent meg ebből a fazonból.

A háromszög bikinik népszerűsége több okból is teljesen érthető. A zsinóros kötők és a kapcsok hiánya megkönnyíti a felvételüket, szorosabbra húzhatók a push-up hatás és az előnyösebben mutató dekoltázs érdekében, valamint a pántok helye is könnyen módosítható, ami segít elkerülni a rettegett napozás utáni fehér csíkokat. Ráadásul - ahogyan azt tavaly éppen Kardashianéktól is láthattuk - fordítva is hordhatók.

Leesik az állad, ha meglátod az 52 éves Jennifer Lopez bikinis fotóit

Ha tehát van egy klasszikus háromszög bikinifelsőd, azt megfordítva is hordhatod. Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy a bikini összehúzott részét, amely általában a mellek alatt ül, a nyakadba kötve viseled, de úgy is működik, ha a hónod alatt áthúzva kötöd meg hátul. Így egy csapásra mondhatni két bikinid is lehet, egyúttal pedig duplán trendi lehetsz. De a pántokat középen összekötve akár kivágott hatást is kelthetsz, vagyis tényleg egy igazán sokoldalú és szerethető darabról van szó.

Számtalan fürdőruha márka kínálatából válogathatsz idén, és a színek, valamint a minták tekintetében is hatalmas a választék. Az árak is nagyon változatosak, így ha kisebb összeget szánnál rá, akkor is biztosan találsz egy neked tetsző trendi darabot.

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói