Kim Kardashian mesébe illően gyönyörű a Vogue India fotóin

2018.február.27.

Természetesen Kim Kardashiantől nem áll távol egy kis polgárpukkasztás, mint például pucér feneke a címlapon, vagy Louis Vuitton kukái mellett pózolás valamelyik magazin számára. Azonban, ha a Vogue magazin egyik kiadásáról van szó, olyankor a világ első számú médiasztárja előveszi legsikkesebb énjét.

Kim Kardashian Vogue India
Fotó: Vogue India

Láttad? Kim Kardashian megmutatta először kisbabáját Instagramon

A Vogue Indiának most először állt modellt Kim Kardashian és a Greg Swales által készített fotók nem is lehettek volna tökéletesebbek. Kim két különböző címlapot is kapott az indiai Vogue-tól, az egyiken Jean Paul Gaultier egyik szexi, vörös, félvállas tüllruháját viseli, míg a másikon vörös rózsa trónon ülve pózol egy fekete Philipp Plein szaténruhában.

Ahogy azt Kimtől megszokhattuk, nem engedte, hogy akárki hozzáérjen, így saját beauty csapatát is reptette magával a szingapúri légitársasággal, akik segítettek a projekt létrehozásában. Chris Appleton varázsolt szexi vizes hatású hullámokat Kim szőke hajába, míg Kardashian jó barátja, Mario Dedivanovic visszafogott, meleg, barnás füstös sminket készített neki.

A magazin fotósorozatából is láthatunk két képkockát, Kim Kardashian a Vogue fotóin helyi tervezők ruháiban látható, ez a romantikus, csillogó, tüllkreáció az indiai Falguni Shane Peacock munkája, míg a az organza szoknyás, indiai motívumokat magán hordozó összeállítás a fenntartható divatot teremtő Anita Dongre kollekciójából való.

Ez is érdekelhet

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói