Kirúgták a modellt, mert túl kövérnek találták

2015.augusztus.26.

Agnes Hedengard svéd modell 13 éves kora óta pózol a kameráknak, azonban ma reggel döbbenetes videót tett közzé saját YouTube csatornáján. A 19 éves lány két perces beszéde sokkolta a világot.

A lány 6 éve állandóan foglalkoztatott modellje ügynökségének, előszeretettel küldik reklámokhoz Agnest, hiszen tökéletes alakja és karakteres arca az ilyen jellegű munkákra pont megfelelő. Ezzel eddig nem is volt probléma, azonban az elmúlt napokban munkaadói közölték, hogy nem kaphat nálunk több modellmunkát, ugyanis "túl kövérnek" találják a kamerához.

A videóban elmondta, hogy legtöbben azért nem tartottak rá többé igényt, mert túl nagy a feneke és túl széles a csípője ahhoz, hogy vállalható legyen egy reklámban. Agnes elmondta, hogy abszurdnak tartja a helyzetet, hiszen egyáltalán nem nevezhető kövérnek, egy csepp felesleg sem található rajta, sőt testtömeg indexe is jóval a normál alatt van, pontosan 17,5.

Egyébként Agnes blogján kutatva még az is kiderül, hogy a tavalyi évet a lány leginkább fogyókúrával és edzéssel töltötte, a 2014 februárja és novembere közötti elért látványos változásról képet is posztolt. Úgy látszik, az ügynökségnek ez sem volt elég.

Többen felháborodásukat jelezték, és szomorúan tapasztalták, hogy egy fiatal nőben azt ültetik el, hogy - bár nádszálvékony - mégsem elég sovány ahhoz, hogy megfeleljen az igényeknek.

Szerinted is "kövér" Agnes? Nézd meg a videót:

Ez is érdekelhet

Iszak Eszti erre a bőrápolási rutinra esküszik

Iszak Eszti erre a bőrápolási rutinra esküszik

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói