Kylie Jenner megmutatta a táskagyűjteményét, elájulsz, ha meglátod

2017.november.11.

Az történt, hogy Kylie Jenner felújította a gardróbban a táskaszobát. Igen, jól értetted, a közösségimédia-királynőnek nem külön gardróbszobája van, hanem úgy tűnik, egy külön gardróblakása, ahol külön szobája van a táskáknak is.

Kylie Jenner
Fotó: Northfoto

A mindössze 20 éves híresség sok-sok hasonló korú lányhoz hasonlóan rajongonk a táskákért, igaz, p egy kicsit más szinten űzi a kiegészítő gyűjtését, mint más földi halandók. Azt például minden divatrajongó lány megtanulja, hogy a Hermés Birkin táskája a non plus ultra. Az egyik legtökéletesebb, legsikkesebb darab, amit valaha is gyártottak. Persze, sajnos azt is gyorsan meg kell tanulni mindenkinek, hogy egy ilyen darabról legfeljebb csak álmodozhatunk, hiszen a legolcsóbb is 9500 dollárba, azaz 2,5 millió forintba kerül belőle.

Az egyik legújabb Hermés Birkin Kylie kollekciójában:

Olvastad már? A gyémántnál is jobb befektetés ez a táska

Nos, Kylie Jennernek nem egy, hanem a videója alapján legalább 6-7 Hermés Brikin lehet a gyűjteményében, ezen kívül akadnak más Hermés modellek, Louis Vuitton táskák, pár Gucci, és néhány Chanel darab is beazonosítható a bőséges kollekcióban. Volt kitől tanulnia a mániáját, hiszen anyukája Kris Jenner híres rajongója a Birkin táskának. Be is szerzett egy "Kell a pénz a Birkinre" neonfeliratot a gardróbjába. Kylie méltó folytatója a családi hagyománynak, igaz, azért egy kicsit mellbevágó, hogy egy 20 éves lány táskaszobájában akkora értékű holmi van felhalmozva, amit valószínűleg egész életünk során nem fogunk összegyűjtögetni, de hogy nem születtünk Jenner-lánynak, az egyértelműen a mi hibánk.

Ez is érdekelhet

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi