Lássuk a plus size hölgyek lenyűgöző új ruhatárát a milánói divathétről!

2016.március.13.

Nehéz választani, hogy éppen melyik prezentációt vagy bemutatót vesézzem ki alaposabban. Ilyenkor mindig igyekszem azokat a márkákat előnyben részesíteni, melyek nem csak a legjobb minőség hívei, hanem egyúttal egy olyan közönséget szólítanak meg, amelynek igenis nem csak szüksége, hanem joga van nagyobb palettáról választani, ha trendekről van szó. Lássuk a plus size hölgyek lenyűgöző új ruhatárát!

A milánói divathéten bemutatott Tsumori Chisato for Marina Rinaldi kollekció egyszerre légiesen könnyed és látványos. A nők által inspirált költészetre és a városi élet mély lüktetésére egyszerre kíván reflektálni a két divatmárka kollaborációja. A lágy vonalak és megunhatatlan virágminta bravúros aszimmetrikus szabászati megoldásokkal térnek vissza a következő őszi-téli szezonban. A tervezők olyan anyagokat használtak, mint az Olaszországban printelt vászon és könnyű selyemszövet, illetve egy kis Crepe De Chine. Mindezek lakk piros, indigókék színekben egyaránt testet öltöttek a milánói prezentáción.

Nem mellesleg a japán tervező legutóbb Párizsban mutatta be 1990-ben létrehozott saját brandjének legújabb kreációit.

A Marina Rinaldi nem csak megcélzott vásárlói réteg miatt egyedülálló a piacon, hanem a kortárs művészet fáradhatatlan támogatásában egyaránt kiemelkedő. Mint minden szezonban, idén is egy különleges performansszal tették még emlékezetesebbé az eseményt a szervezők. A terem közepén öt méter magasan egy óriási karika lógott, amely az este folyamán megtelt a "What My Shape Says" projekt szalagjaival, melyeken nők nyilatkoznak külsejükről, alakjukról. Mindez az élet metafóráját kívánta megidézni, hiszen - akárcsak létünk során - rengeteg gondolat, élmény és tapasztalás által jutunk el önmagunk teljes megismeréséhez.

Az est végén megtelt a rengeteg szalaggal/gondolattal az a bizonyos karika. Claudia Losi művészeti megnyilvánulása egyértelműen a pozitív testkép "forradalom" egy feledhetetlen momentumává vált, elvégre a mi testünk, csak az általunk szabott szabályok által teljesedhet ki!

További szép napot,
Bence

Fotó: Martin Wanda

Ez is érdekelhet

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján