Legyél te is sztár - a Sugarbird tavaszi kollekciója

2014.március.24.

A GLAMOUR Women of the Year díjátadót követően magazinunk vendégei csodálhatták meg a Sugarbird legújabb kollekciójának bemutatóját. Most még többet megtudhatsz a magyar márka új darabjairól.

Dukai Regina
Fotó: Sugarbird

"Nagyon inspirál és tetszik nekünk, a nagy világsztárok icon-girlök stílusa, és ahogyan öltözködnek akár a hétköznapokban, vagy alkalmakkor. Ezt az életérzést szeretnénk mi átadni és elérhetővé tenni a vásárlóinknak. Ahogyan a mottónk is szól: Be a star. " – Jagasics V. Csonka Hedvig 7 éve álmodta meg a márkát.

"Úgy gondolom itt az ideje, hogy picit betekintést engedjünk a kulisszák mögé is. Szerettük volna az új fotózásunk képeit cégünk helyszínén, a saját környezetünkben elkészíteni. Fontos tudni hogy a lányok nap mint nap ott vannak a ruha kitalálásának, megvalósításának pillanataiban, és a képek ezt hivatottak visszaadni. Szerettük volna megmutatni azokat az embereket akik szerves és nagyon fontos részei a csapatunknak, de nem feltétlenül látszódtak eddig. Minden kampányképünkön betekintést engedünk a munkánkba, és egy egy ruha életének útjába" –meséli Hédi.

Hivatalosan is beköszöntött a márkánál a tavasz, és a nyári fazonok is a a könnyed, laza, de mégis szexi viseletet részesítik előnyben.

Dukai Regina a virágokat nemhogy nem engedi el, de csodálatos MISS KK által megálmodott fejpántokkal teszi még ötletesebbé a kollekcióját, amely friss nyári hangulatot varázsol.

Miss KK Dukai Regina
Fotó: Sugarbird

Debreczeni Zita Safari kollekcióját nézve azonnal kalandozni támad kedve mindenkinek látva a perzselő nyarat idéző darabokat.

A gálán is bemutatkozott a márka új arca és saját kollekciót megálmodó tervezője, aki ezúttal nem közszereplő, de az elragadó 21 éves nyíregyházi lány, Cintia mindenkit lenyűgöz.

Jagasics v. Csonka Hedvig, a márka tulajdonosnője szerint, Cintia pontosan az a választás a márka életében amire szükség volt idén nyáron:
Ő egy csinos, fiatal és nem utolsó sorban tehetséges lány, aki volt már City of Covergirls nyertes is de az egyik legmeggyőzőbb érv mellette, az volt, hogy a világ egyik legnézettebb divatoldala, a Fashion is my Drugs, az ő egyik képét vette át Sugarbird a ruhájában, és egy nap alatt több, mint 10 ezer lájkot kapott, és erre nem volt még példa a Sugarbird történetében.

Fotó: Sugarbird

Cintia bár csupán 21 éves, mégis "beleszületett" a márkába. Kis korától kezdve családja a divat területén dolgozik így sosem állt távol Cintiától a divat és az öltözködés. Rajong a Sugarbird darabjaiért, és mindig is áhítattal figyelte a Sugarbird tervezőinek munkáját: "Régóta ismerem már a csapatot, hiszen mindig figyelemmel követtem őket, a lányokat is ismerem és hihetetlenül büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a része lehetek. Biztos vagyok benne hogy kemény munka következik, de állok elébe, mert ez volt életem álma és most megvalósult. Rettentően hálás vagyok a lányoknak és Hédinek is, hiszen az első fotózáson is már rögtön egy családias hangulatba csöppenhettem bele, ahol oldottan zajlott a munka. Hiszek ebben a márkában és a kollekcióm mindegyik darabja engem tükröz." - mesélte büszkén az média szakot hallgató cukorlány.

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói