Leighton Meester volt a Gossip Girl legnagyobb stílusikonja

A pletykafészek nemcsak nekünk, nézőknek adott hat évadon keresztül rengeteg szórakoztató és drámai pillanatot, de a legtöbb színésznek olyan mérföldkövet jelentett a karrierjében, amelynek köszönhetően még inkább kibontakoztathatta a tehetségét. Taylor Momsennek például beindult a zenei karrierje, Blake Lively olyan különleges filmekben játszott főszerepet, mint az Adaline varázslatos élete vagy az Egy kis szívesség, Leighton Meester pedig azóta is annyi meghatározó divatpillanatot adott nekünk, hogy ki merjük jelenteni, máig ő a lestílusosabb A pletykafészek sztárjai közül.

Leighton Meester volt a Gossip Girl legnagyobb stílusikonja
Fotó: Getty Images

A Leighton által alakított Blair Waldorf csipkelődései, excentrikusan nőies stílusa és manipulátorsága még ma is élénken él az emlékezetünkben és ami még jobb, hogy a színésznő népszerű karakteréhez hasonlóan csodálatos divatérzékkel van megáldva, ezért azóta is számos fantasztikus szettben láthattuk. A vörös szőnyegen és az elegáns partykon is maximálisan önmagát adja. Sok más hírességgel ellentétben nem a legújabb trendek a kedvencei. Sokkal szívesebben visel inkább időtálló virágos ruhákat, elegáns kosztümöket és kifinomult ékszereket, ami egyúttal azt jelenti, hogy sok szettje most is éppoly aktuális, mint mondjuk egy évtizeddel korábban.

Kitűnő divatérzéke már A pletykafészek 2007-es debütálásakor egyértelművé vált, és onnan már egyenes út vezetett a Met gáláig, amin számos alkalommal részt vett felejthetetlen szettekben.

Míg sok, évekkel ezelőtt viselt szettje nosztalgikus hatást kelt bennünk, Leightonnak még a több mint tíz évvel ezelőtti összeállításai is ugyanolyan lenyűgözőek, mint akkor voltak. Miután szerepelt olyan sorozatokban, mint a Single Parents és Az utolsó ember a Földön, csak akkor jelent meg nyilvános eseményeken, ha egy új projektet népszerűsített vagy egy barátját támogatta, de azóta is minden alkalommal, amikor megjelenik, csodálattal nézzük a kifogástalan összeállításait. A koronavírus-járvány óta még kevesebbet láthatjuk, többek közt azért is, mert lassan egy éve született meg kislánya, Arlo Day. Vele és férjével, Adam Brodyval leginkább otthon tölti az idejét, de bízunk benne, hogy a jövőben még sok rendezvényen vesz részt, és újabb lenyűgöző szettekkel kápráztat el minket. Addig is itt van néhány szettje, amivel örökre belevéste magát az emlékezetünkbe.

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói