Lelepleztük Csobot Adél tökéletes stílusának titkait!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Lesd el a gyönyörű Csobot Adél tavaszi stílustippjeit a március számunk Gardróbnapló rovatában. Izgalmas trükkjei segítenek, hogy megtaláld a legjobb tavaszi darabokat, exkluzív interjúnkból pedig még több kulisszatitkot is elárul magáról a csinos díva.

Mennyire tölt be fontos szerepet az életedben a divat?

Nem vagyok divatbolond, de próbálok figyelni, hogy azok a ruhák és kiegészítők, amiket beszerzek, épp aktuálisak legyenek, de egyáltalán nem tudatosan követem ezeket a dolgokat. Amióta pedig anyuka vagyok inkább a kényelmet preferálom, ami persze nem azt jelenti, hogy ne lennék divatos. Most a fő szempont az életemben a kényelem.

Ezek szerint Csobot Adél nem az a lány, aki tudatosan választja ki az outfitjét?

Néha van bennem tudatosság, főleg olyan alkalmakkor, amikor fontos a megjelenés. A hétköznapjaimban viszont nem vagyok ennyire tudatos.

Gondolom kislányként is imádtál hercegnőnek öltözni.

Nem volt olyan farsangi bál, amikor ne hercegnőnek öltöztem volna. A legcukibb sztori ezzel kapcsolatban, amit mindig anyukám szokott elmesélni: nem számított éppen milyen az időjárás a kis fodros, pörgős szoknyámnak, ha másnem egy szatyorban, mindig nálam kellett lennie. Persze imádtam próbálgatni az anyu magassarkúját, kalapjait is.

Mikor kezdted el sminkelni magad?

Nagyon sokáig nem foglalkoztam ezzel, a középiskola végén kezdett el érdekelni. Talán ez annak is köszönhető, hogy olyan suliba jártam, ahol nem nézték jó szemmel. Később végül a mindennapjaim része lett, a mai napig szeretem ellesni a körülöttem lévő profi sminkesek fortélyait, trükkjeit.

Mi az a sminkeszköz, ami mindig ott van a táskádban?

Szempillaspirál, a piros rúzs mindig állandó kellék, de egy szájfény, egy púder is mindig kéznél van.

Ezt olvastad már? Csobot Adél meztelen! Egy szál mobiltelefonban Istenes Bence fotóján!

Hogyan öltözködnek Kölnben a nők?
Sokkal merészebbek, lazábbak, mindenféle feszengés nélkül viselnek színeket. Nagyon jó rájuk nézni, mert harmóniában vannak önmagukkal. Bátran felvállalják az egyéniségüket, ami szerintem a magyar nőkre nagyon nem jellemző. Úgy látom itthon sokan tartanak attól, hogy mások mit fognak gondolni. Meg kellene tanulni ezt a félelmet elengedni.

Milyen az anyuka szerep?
Imádom és élvezem minden percét, persze nem lehet mindig minden tökéletes, de ez nem ad okot arra, hogy azt mondjam, nehezen élem meg az anyaságot.

Az elmúlt időben új területen is kipróbálhattad magad, közösen vezetettek műsort Bencével és a vlogolás is a mindennapjaitok része lett.
Azt hiszem sikerült belerázódni a rendszeres videokészítésbe. A kezdetek óta a legfontosabb szempont, hogy ezekben az epizódokban tényleg önmagunkat adjuk és ne egy megjátszott szerep legyen. Szerencsére rengeteg visszajelzést kapunk, az embereknek tényleg örömet jelent, amit csinálunk. A műsorvezetés nem áll távol tőlem, viszont tény, hogy Bencével most vezettem először közösen műsort a Comet Díjátadón. Nemcsak másokat, hanem saját magamat is megleptem, mennyire jól helytálltam ebben az új helyzetben.

Mennyire kell versenyt futnod az idővel?

Az elmúlt időszakban igazi kihívást jelentett a mindennap menedzselése. Többek között, ezért is döntöttünk úgy, hogy Kölnben telepedünk le. Sokáig nem lehet koordinálni, hogy mikor, hol, éppen melyik városban vagyunk, ki, mikor, honnan repül haza stb. Mindezek mellett pedig úgy kell beosztani az idődet, hogy jusson idő pluszban arra, hogy legyen együtt a család, de legyen férfi nő kapcsolat is. Nem könnyű, de próbáljuk kihozni mindenből a maximumot.

Hogyan tudsz feltöltődni?

Egy kád fürdő, vagy masszázs mindig fel tud tölteni, az olvasás és a zenehallgatás is segít ellazulni. A legjobb kikapcsolódás, amikor teljesen spontán csak mi ketten a Bencével éjszakába nyúlóan hosszas beszélgetésbe kezdünk. Nincs annál jobb, mint amikor megbeszélheted a társaddal az élet dolgait.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

glamour plusz ikon Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)