Leretusálták az anyajegyeit, a rajongók az interneten háborognak

2016.február.23.

Pillanatok alatt futott be álomkarriert Gigi Hadid a divatvilágban, nem csupán az egyik legkeresettebb modell, de igazi közösségi média-sztárrá is vált a felbukkanása óta.

Az egzotikus szépség rengeteget szerepel, rajongói számtalan retusálatlan fotóját láthatták már, ha követik Gigit valamelyik platformon. A divatmagazinok azonban nagyon úgy tűnik, hogy még mindig azokban az időkben élnek, amikor a topmodellekkel kizárólag hirdetésekben, újságokban találkozhatott a közönség. Nos, az igazság az, hogy híveik a legritkábban találkoznak ezeken a felületeken a modellekkel, hiszen a Snapchaten, vagy az Instagramon előbb hírt kapnak arról, ha valaki levágatja a haját, vagy akár arról, ha kirpróbál egy újfajta lakkot, mint a magazinok szerkesztői.

Éppen ezért márcsak nagyon óvatosan ajánlatos retusáláshoz folyamodni, hiszen a rajongók a sztárok legapróbb porcikáját is tökéletesen ismerik. Ha pedig felfedezik a trükköt, elég nagy zajt tudnak csapni. Ebbe szaladt most bele a kínai Vogue magazin, akik címlapra tették Gigi Hadidot, de a hasán lévő anyajegyek valahogy nem tetszettek nekik, ezért utolólag eltávolították a képről a modell pöttyeit. A rajongók azonban teljesen kiakadtak:

eltakarták a gyönyörű anyajegyeidet, de miért?

miért jó ez? az anyajegyeiddel sokkal szexibb vagy

az anyajegy nem bűn

A címlap:

Gigi Hadid, címlap, cover, vogue, kínai vogue, vogue china, photoshop

Az élet:

Gigi Hadid, címlap, cover, vogue, kínai vogue, vogue china, photoshop, anyajegy

Ehhez hasonló hozzászólások sorjáznak a címlapfotó alatt, és ezeknél indulatosabbakat is olvashatunk. A kínai Vogue nem először csinál furcsaságokat, a Buzzfeed hívta fel a figyelmet arra, hogy egy alkalommal, még 2012-ben, Doutzen Kroes lábát "távolították el" a képről, mert úgy szerintük jobban mutatott.

Anyajegy? Egy lábbal is simán elbánnak!

Doutzen Kroes, retusálás, vogue

Ez is érdekelhet

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő