150 éves a Levi's 501-es farmer, és olyan kisfilmekkel ünnepel, hogy az egy életre a retinádba ég

“The Greatest Story Ever Worn” - avagy A valaha viselt legjobb történet címet kapta a Levi’s új kampánya, mely az ikonikus 501-es farmer 150. évfordulóját ünnepli. Ez az a nadrág, melyet úttörők, kockázatvállalók, kísérletezők, gondolkodók, ikonok és kreatívok milliói hordtak ezalatt az elképesztően izgalmas 150 év alatt. A tiéd milyen kalandokban vett részt?

Cindy Crawford topmodell a 90-es években is imádta a Levi's farmerjét
Cindy Crawford topmodell a 90-es években is imádta a Levi's farmerjét
Fotó: Levi`s

A számtalan történetre emlékezve, amiket rajongói az 501-eseikben éltek át, a Levi’s bemutatja A valaha viselt legjobb történet kampányát. Első lépésként a Levi's három rövid filmet mutat be, amelyek a világ minden tájáról származó eredeti történeteket idéznek fel a 150 éves 501-es farmer részvételével.

Micsoda sztorik!

Ezekkel és más megtörtént események által inspirált történetekkel, A valaha viselt legjobb történet kampány az 501-es farmer hihetetlen múltját és számtalan történelmi, kulturális és személyes pillanatban való részvételét ünnepli, hogy ezzel is inspirálja az új generációt a következő fejezet megírására.

Kevés olyan termék, és még kevesebb olyan ruhadarab létezik a világon, ami ennyi emberi történet során folyamatosan jelen volt, mint az 501-es. A munkásruhák világából érkezve a szerény kezdetek után a Levi’s 501-es farmer az önkifejezés olyan felületévé vált, ami meghaladja a kultúrák és az osztályok hatásait. Ez egy hihetetlen pillanat, és egyben mérföldkő is a Levi’s® számára. A valaha viselt legjobb történet kampányunkkal az 501®-es történetét szeretnénk ünnepelni, a vitathatatlanul széles, globális hatását és azt, hogy most a következő fejezetet is inspirálni tudja." – mondta Chris Jackman, VP of Brand Marketing, Levi’s.

Három magával ragadó történet

Az első, megtörtént eseményeken alapuló film, az Értékes szállítmány (Precious Cargo) bemutatja, hogyan érkezett meg a Levi's 501-es farmer a jamaikai Kingstonba a 70-es években, és hogyan formálta utána Jamaika a saját képére.

A második film, a Tisztességes csere (Fair Exchange) egy család kedvenc tehene és a fiú történetét meséli el, aki elcserélte őt egy 501-es farmerre, a családja óriási megdöbbenésére.

És végül a harmadik film, A legendák örökké élnek (Legends Never Die), annak az elkötelezett Levi’s rajongónak a történetét mondja el, aki azt kérte, hogy az 501-esében temessék el, és azt is, hogy a temetésén mindenki más is 501-esben legyen.

A valaha viselt legjobb történet kampány elindítja az 501-es farmer 150. évfordulójának megünneplését. A év során újabb és újabb történetek érkeznek majd, mind egy-egy mérföldkövet jelölve a világkörüli ünneplésben.

Kreatív koncepció és kreatív vezetés: Droga5

Rendezők: Melina Matsoukas és Martin de Thurah

Operatőr: Jason Nocito

Stylist: Mobolaji Dawodu

A divat története összefonódik a világ történelmével. Olvass róla!

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói