Liv Tyler 40 évesen is szexinek érzi magát

2017.december.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A gyönyörű színésznő a Triumph új kampányarca. A fotókat a legendás Rankin készítette róla. Erről a különleges élményről és a fehérneműkhöz fűződő kapcsolatáról mesélt nekünk.

Mindannyian azonnal felismerjük a Triumph nevet, mely egyenlő a kortalan eleganciával, a kimagasló minőséggel és a klasszikus nőiességgel. A cég még mindig egy család kezében van, és az egyik legrégebbi fehérneműmárka a világon. A fantasztikus csapatához most Liv Tyler is csatlakozik, mint a Triumph legújabb reklámarca. A színésznő 40 évesen is fantasztikusan néz ki három gyerek után, és nőies idomait most az Essence kampányban is megvillantja. Sanghajban személyesen találkoztunk vele, élőben is gyönyörű!

Milyen érzés a Triumph Essence kampányban szerepelni?
Nagyon izgatott vagyok, hogy a Triumph-fal dolgozhatok. Sokat tanulhatok a márka történetéről, és nagy öröm, hogy ezzel a remek csapattal működhetek együtt. Mindent tudnak a termékekről, az előállítást, a méreteket, az egész annyira érdekes számomra! Millió kérdést feltettem már a nőkről és arról, hogy mit várnak egy melltartótól és fehérneműtől. Nagyon érdekel, hogy a nők mit szeretnek valójában viselni a ruhájuk alatt, mit, hol és miért vesznek leginkább. Imádok új dolgokat tanulni, és ez nagyon érdekel.

Milyen volt újra Rankinnel dolgozni?
Csodálatos volt! Egyedi látásmódja és különleges energiája van, és nagyon sokat segített, hogy komfortosan érezzem magam. Fantasztikusan világít! A stúdiója és a csapata is szenzációs! Annyira szégyenlős voltam, hogy fehérneműben kellett állnom a díszletben, de a nap végére már észre sem vettem, hogy alig van rajtam ruha. Nagyon kedves, bíztatott, hogy lazuljak el és legyek önmagam.

Ez az első világra szóló kampány amit fehérneműmárkának csináltál?
Igen! Őrület, nem? Főleg három gyerek után, 40 évesen, most csinálom az első fehérnemű kampányomat (nevet). Az élet tényleg tele van meglepetésekkel! Nagyon izgultam. Amikor felkértek, akkor született Lula, és nagyrészt azért mondtam igent, mert motivált, hogy a lehető legjobb formába hozzam magam a fotózásra. Úgy gondoltam, hogy pont erre az inspirációra van szükségem, hogy amennyire csak tudom jobbá, egészségesebbé formáljam magam. Amikor eljött a nap, az első pillanatokban a kamera előtt nagyon vert a szívem, ahogy álltam a lámpák alatt arra gondoltam, a fenébe az egésszel, és ledobtam a köntösömet. Hirtelen mindenki csak engem bámult, és annyira szégyelltem magam, de Rankin elkezdett fotózni, és azt mondogatta, hogy "csodás!", "csodásan nézel ki!", én meg nem hittem el! Mindenki boldognak tűnt, és ezzel megnyugtatott. Eldöntöttem, hogy jól fogom érezni magam. Őszintén, életem egyik legszórakoztatóbb, legkönnyedebb fotózása volt.

Edzettél külön a fehérneműfotózásra?
Próbáltam, amennyire csak tudtam, egészségesen enni, és minél többet edzeni. A fotózást megelőző két hónapban egy BBC sorozatot forgattam éppen Yorkshire-ben, ezért nem volt olyan sok időm, mint amennyit eredetileg szerettem volna. A 12 órás forgatási napok után, amit egy fűzőben kellett töltenem, a legutolsó gondolatom volt az, hogy ráálljak egy futópadra, vagy csináljak pár felülést. Nagyon figyeltem, hogy tisztán táplálkozzak, főként fehérjedús ételeket és zöldségeket ettem. Egy személyi edzővel dolgoztam együtt és próbáltam arra figyelni, hogy egészségesnek érezzem magam és erősödjek.

Gondolom, alaposan lemértek a fotózáshoz, hogy minden istenien álljon...

Igen, elképesztő volt! Képzeld, egész életemben rossz méretű melltartót hordtam! Úgy gondolom, minden nőnek rá kell szánnia az időt, hogy rendesen megmérjék. Azonnali önbizalomfokozó, ha megleped magad egy új melltartóval, aminek tökéletes a mérete.

Meg szoktad hallgatni a barátaid tanácsát, ha vásárolsz? Legyen szó melltartóról vagy bármi másról.
Néha. Általában tudom, hogy mit szeretek és mi áll jól nekem, és legtöbbször borzasztóan sietek, amikor berohanok egy üzletbe egy szabad pillanatomban. Ritka, amikor éppen nem anyaüzemmódban, vagy munkában vagyok. be kell látni, kevesebb időm van már vásárolni. Gyorsan le kell bonyolítanom. Van, hogy megkérem az egyik közeli barátomat, mondja el a véleményét, legyen egy másik nézőpont is, de úgy gondolom, akkor nézel ki a legjobban, ha jól érzed magad abban, amit viselsz.

Hogyan vásárolsz fehérneműt?
Imádom a fehérneműket! Talán túlságosan is. Olyan sok bugyim és pizsamám van, hogy az már képtelenség. Szeretek bemenni az üzletekbe, hogy meglegyen a teljes élmény. Felpróbálok egy tonna cuccot, ez olyan jó móka és biztos, hogy jó is lesz rám, amit megveszek. De sokszor online is rendelek, mert úgy gyorsabb.

Mit szeretsz a fehérneműkben?
Szeretem a finom fehérneműk érzését a bőrömön. Imádom a selymet és a pamutot! Az anyag nagyon fontos. Izgalmasnak tartom, hogy egy láthatatlan réteg van a ruháid alatt, amiről senki sem tud, hacsak nem vetkőztet le.

Emlékszel az első melltartódra?
Nem… de bárcsak emlékeznék rá!

A kényelmes darabokat vagy a csipkéseket kedveled jobban?
Mindent szeretek! De főleg azt, ha jól áll rajtam. Szeretem a klasszikus, kényelmes fazonokat, de ugyanakkor a fekete csipkét is.

Melyik a kedvenc fazonod a kollekcióból?
Tetszik a fekete csipke Lavish Body. Az Essence kollekció nagyon szexi és ez a legjobb választás egy különleges alkalomra. Gyönyörűen állt rajtam is.

Nézd meg! A Triumph és Liv Tyler találkozása Sanghajban

A kampány a női önbizalomról szól, ami kortól, mérettől független,. Te mikor érzed magad a legbiztosabbnak?

Azt hiszem, akkor van a legtöbb önbizalmam, amikor olyan dolgot csinálok, amit nagyon szeretek. Ez lehet a munkában, otthon, forgatáson vagy a családommal. Ilyenkor teljesen nyitottnak érzem magam, és merek kockázatot vállalni.

Szerinted, ha megfelelő fehérneműt visel valaki, akkor az segít abban, hogy magabiztosabbnak érezze magát és elegendő energiát adjon egy egész napra?

Mindenképpen! Amikor van egy jó melltartód, amiben jól nézel ki és szuperül érzed magad benne, akkor kívül és belül is jól fogod érezni magad.

Van valami módszered, amivel növeled az önbizalmad, mielőtt kilépsz az ajtón?
A zene sokat segít nekem. Ha aggódom, stresszes vagyok, vagy szükségem van energiára, akkor mindig berakom az egyik kedvenc számom, énekelek, táncolok, bolondozom. Ez segít abban, hogy jelen legyek a testemben, ne csak a fejemben történjenek a dolgok.

A kampányod épp karácsony előtt jelenik meg. Szeretsz fehérneműt kapni ajándékba, vagy szívesebben veszed meg magadnak?
Csodálatos lesz idén a karácsony, amikor a kampány elindul! Imádom megtervezni az ajándékokat a családomnak, és kapni is nagy öröm, de ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor be kell vallanom, hogy saját magamnak szeretem megvenni a bugyikat és a melltartókat. Ez fenntartja a csábítás varázsát. Ettől függetlenül imádom, amikor pizsamákat, köntösöket, hálóingeket kapok ajándékba.

Még több: Liv Tyler ledobta a ruháit a Triumph-nak és hihetetlenül szexi fotók készültek róla

Piros, fekete, fehér vagy más?
Fekete!

Milyen számodra a tökéletes karácsony?
Kellenek hozzá csodás selyempizsamák. A Triumph új kollekciójában van egy szenzációs!

Ez a cikk eredetileg a GLAMOUR magazin decemberi számában jelent meg.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrek törekedjen az egyensúlyra, a Halakra rátalálhat a Nagy Ő - február 29.

Napi horoszkóp: Az Ikrek törekedjen az egyensúlyra, a Halakra rátalálhat a Nagy Ő - február 29.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)