Magyar divattervezők nyitottak boltot Düsseldorfban

2011.március.1.

Néhány napra Düsseldorfba költözött a magyar technológia és a magyar divat: a GE Lighting standján nyitott butikot Halász Éva és Nagy Ágota, vagyis az Orlando Collection. Az európai kiskereskedelem legrangosabb szakkiállítása, a EuroShop 2011 látogatói egyszerre gyönyörködhetnek a hazai divattervezők és a magyar mérnökök legújabb munkáiban. Saját szemükkel láthatják, milyen fontos a kiskereskedelemben, és különösen a divat világában a megfelelő megvilágítás, mennyit képes hozzátenni a fények és árnyékok játéka a portéka bemutatásához.

A különleges LED fényforrások mellett bemutatkoznak a vállalat Magyarországon tervezett és gyártott, kifejezetten kiskereskedelmi alkalmazásra fejlesztett kerámia-fémhalogén lámpái is. Persze mit ér a fény, ha nincs mit megvilágítania? A GE Lighting szakértői azt mutatják meg az európai kiskereskedelem vezetőinek, hogy a jól megtervezett világítás, a megfelelő fényforrások meghatározóak az üzletekben kínált áruk, köztük a ruhák lehető legjobb megjelenéséhez. Éppen ezért kérték fel az Orlando Collection tervezőit, hogy egy látványos, gondosan bevilágított divatbemutatóval is kápráztassák el a kiállítás vendégeit.

Az 1994-ben alapított Orlando Collection napjainkra Magyarország egyik vezető divatcégévé nőtte ki magát. Tervezői Halász Éva és Nagy Ágota, mindketten a Magyar Iparművészeti Főiskola ruhatervező szakán végeztek. Öltözékeik jellemzője a nőies nő hangsúlyozása. Munkáikban a kézműves hagyományokat a modern technológia adta lehetőségekkel ötvözik, ruháikban a klasszikus vonalvezetés és az időtálló gondolatok egyesülnek az innovatív megoldásokkal.

460x1-orlando-szalon-dusseldorf-magyar-divattervezo-d00009952cca438109b5a.jpg

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!