Magyar lány a londoni plus size divathéten

2013.február.20.

Farkas Éva plus size modell vagyok (@http://www.facebook.com/plussizemodelagencybudapest?fref=ts>Plus Size Model Agency Budapest

Farkas Éva plus size modell a British Plus Size Fashion Weekenden
Farkas Éva plus size modell a British Plus Size Fashion Weekenden

A hosszú, ruhapróbálós nap után a Press Day következett, amelyen csak néhány modell, a tervezők, rengeteg újságíró és blogger vett részt. A rendezvény Kelet-London Shoreditch nevű művésznegyedében került megrendezésre, aminek különösen örültem, mivel a kedvenc helyeim közé tartozik, és nincs messze a lakhelyemtől.

Nagy volt az érdeklődés, a helyiség egykettőre megtelt emberekkel. Az eseményt Remi Ray (Trapped in a skinny world) és Rianne Ward (EVOLVE Magazine) a főszervezők nyitották meg, amit egy őrületes mini Basement Jaxx koncert követett. Annyira nagy volt a sürgés a színfalak mögött, hogy észre sem vettem, ki mellett várakoztam perceken keresztül, csak akkor jöttem rá, amikor megszólalt a zene.

Ezután színpadra léptünk mi is, minden dizájner két ruhát mutatott be ízelítőként a másnapi show-ra. Izgalmas volt kilépni a színfalak mögül, életem első kifutóra lépése volt. Miközben magabiztosan, egyfajta extázisban lépkedtem a sok kamera előtt, kissé remegve öltöztem át a backstage-ben.

A mini-show után volt időm kimenni az újságírók közé, és örömmel tapasztaltam, hogy kedves bloggerbarátaim is eljöttek Magyarországról. Megismerkedtem a világhírű plus size modellel, Velvet d'Amourral, valamint a Daily Mail és a Guardian újságíróival is, és közben rengeteg képet készítettem.

Február 16-án elérkezett a nagy nap, már délben a Shoreditch Town Hallban kellett lennünk, hogy időben elkészüljön a haj és a smink az esti showra. Egyeztettünk a tervezőkkel, ki mit szeretne látni a kifutón, mi a sorrend, hogy minden tökéletesen menjen a 1,5 órás program közben. A sok üresjáratban volt időnk beszélgetni a modellekkel, és kimenni a megrendezésre kerülő programokra is. Volt ruhacserebere, előadások, és a tervezők ruháit is meg lehetett venni.

A divatbemutató este 7 körül kezdődött, az első és a második tervezőnek is kifutóra léptem, így alig volt idő átkapkodnom a ruhát, éppen csak befutottam, hogy utolsóként zárjam a második tervező showját. Összesen hat tervezőnek mutattam be a ruháját, Simply Be, Carolyn de la Drapiere, Gets, Lucabella, Pauline et Julie és Cult of California, aki az utolsó tervező volt a kifutón és én voltam a nyitó modell.

Hihetetlen élmény volt a részese lenni ennek az új kezdeményezésnek, mindenki annyira pozitívan és szeretettel állt hozzá az egészhez! Remek kapcsolatépítési lehetőséget nyújtott minden részvevőnek, talán további munkáim is lehetnek ezáltal. Remélem a következőre is eljuthatok, majd jelentkezem akkor is! :)

Lájkoljátok Farkas Évi facebook oldalát, kattintsatok ide! A galériában pedig Évi exkluzív fotóit találjátok, kattintsatok!


=1628 kep=12101>

Magyar lány a londoni plus size divathéten Farkas Éva plus size modell is részt vett a hétvégén Londonban megrendezett British Plus Size Fashion Weekenden. Farkas Éva plus size modell a British Plus Size Fashion Weekenden Farkas Éva egy külföldi plus size modellel a British Plus Size Fashion Weekenden Farkas Éva magyae plus size modell a kifutón

Ez is érdekelhet

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról