Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

2022.augusztus.14.

Tedd magad szabaddá augusztus 25-én, mert erről a divatbemutatóról te sem akarsz lemaradni! A The Garden Fashion Show by Millaas a Mystery Hotel tetőteraszán, a The Sky Gardenben kerül megrendezésre a csütörtök esti naplementében. A rendezvényen megnézheted számos tehetséges magyar tervez különleges ruhakollekcióját, megkóstolhatod az eseményre készített Éden koktélt és akár egy 3 fogásos vacsorával is megkoronázhatod az estét.

A divatesemény és vacsoraest a Millaas szervezésében, az Ágnes Krivanics Design, Orsolya Darchi , Viwine és az Eacre magyar márkák szereplésével kerül megrendzésre, így több tervező kollekciójából is inspirálódhatsz!

A rendezvény célja a divatesemények hagyományának újraélesztése, valamint egy különleges gasztronómiai utazás, amelyet egy csodaszép ruhakölteményekkel teli bemutató követ. A magyar divat szerelmesei biztosan nem fognak csalódni a nőies és időtálló eleganciát képviselő ruhakölteményekben, akik pedig eddig nem találkoztk a márkákkal, most betekintést kaphatnak egy-egy magyar márka életébe!

“A rendezvény különlegessége, hogy nem csupán egy divatbemutatót rendezünk, hanem egy vacsoraesttel egybekötött show-t, így nem csak a ruhakreációk látványát élvezhetik a vendégek, hanem a finom falatokat és a koktélokat egyaránt. Aki eljön, egy exkluzív és nagyon stílusos rendezvényen vehet részt, megtekintheti 5 magyar tervező legújabb alkalmi és menyasszonyi kollekcióját, valamint számíthat egy 3 fogásos gourmet vacsorára, az isteni EDEN koktél kíséretében. A Konfetti & Co gyönyörű EDEN dekorja mellet, pedig a gyönyörű naplementére a Mystery Hotel Sky Gardenben”. - árulta el Szentirmai Márti a rendezvény részleteit.

A rendezvényről még több infót ezen a linken találsz: https://www.facebook.com/events/542440764338599

Pongrácz Dóra

Ez is érdekelhet

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói