Még mindig menő a neon, a Sugarbird ezt be is bizonyítja

2021.március.10.

Mindig izgalmas, ha a Sugarbird csapata új kollekcióval örvendeztet meg minket. A magyar brand hét önálló és saját márkája közül most a Sugarbird Budapest jött ki az idei tavasz egyik legmenőbb kollekciójával, amiben a neon színek kaptak főszerepet. Zseniális fotósorozattal tudatták a követőkkel, hogy miért is érdemes átadni magunkat a „NEON VIBES” érzésnek.

Még mindig menő a neon, a Sugarbird ezt be is bizonyítja
Fotó: Dusan Petrovic

A Sugarbird Budapest 2021 Spring NEON kollekciójával a hazai márka stílusosan indította útjára a tavaszt. Élénk színei és parádés fazonjai tökéletes alapjai lehetnek a ruhaszetteknek, feldobva a mi hangulatunkat is. Amik egyértelműen eszünkbe jutnak a kollekciót nézve: friss, színes és menő! Nagyszerű hír, hogy már elérhetőek a NEON kollekció első darabjai a Sugarbird online store-ban.

A képeket a fiatal és tehetséges szerb Dusan Petrovic fényképész készítette, akivel már öt éve dolgozik együtt a Sugarbird csapata. A fotósorozatban felbukkan néhány darab az idei Sugarbird loves Frida Kahlo kollekcióból is. Ebből is láthatjuk, hogy a különböző Sugarbird márkák kollekciói mennyire jól mixelhetőek egymással.

Fotók: Dusan Petrovic

Ez is érdekelhet

Merész ruhákból nem volt hiány a  GLAMOUR Women of the Year gálán

Merész ruhákból nem volt hiány a GLAMOUR Women of the Year gálán

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói