Megérkezett az első Nanushka kerékpár!

2014.január.15.

Hazánk egyik legsikeresebb és legnagyobb elismerésnek örvendő divatmárkája, a Nanushka újabb dizájnvizekre evezett, hogy a Stringbike-al közösen megalkossák az egyedi tervezésű, ultra feminin, ugyanakkor biztonságos és első osztályú kerékpárt, a Nanushka-Stringbike-ot. A különleges kollaborációról a Stringbike csapatával beszélgettünk, akik egy exkluzív fotózás alkalmával be is mutatják a GLAMOUR Online olvasóinak a csodakerékpárt.

Hogyan találtatok egymásra a Nanushkával?
A Nanushka és a Stringbike közös tőkebefektetője, a Portfolion révén kerültünk kapcsolatba és úgy gondoltuk érdekes lehetne egy kollaboráció. Kíváncsiak voltunk, hogy a mi alapvetően technológiai fókuszunk a Nanushka világszerte elismert esztétikájával, látásmódjával együtt mit eredményezne.

Honnan jött az ötlet a közös munkához? Mi inspirált?
Régóta szerettünk volna divattervezőkkel együttműködve trendi modelleket alkotni, a Nanushka által tervezett kollekciók szépsége a Stringbike maximalizmusával pedig biztosíték volt a végeredmény minőségét illetően. Segítségünkre volt még a CyclePunk bringaműhely az egyedi festés megalkotásával és a Stucni az alkatrészek beszerzésével.

Hogyan kell elképzelnünk ezt a biciklit? Miben más, mint egy átlagos kerékpár?
Felszereltségében és külalak tekintetében is egy egyedi női kerékpárt kell elképzelni. A Stringbike előnyei, mint például a tisztaság, a minimális karbantartási igény, illetve a könnyű, szinte fokozatmentes váltás egyesül a Nanushka dizájnjával. Már a hajtás egyedisége, látványa is vonzza a tekinteteket, használója kitűnik a tömegből. A prototípus megtekinthető a Nanushka flagship store-ban a Fashion Street-en.

Számíthatunk-e további együttműködésre, esetleg más tervezőkkel is?
Reményeink szerint tovább folytatódik az együttműködés a Nanushkával. Ezzel párhuzamosan nem kizárt, hogy a jövőben más tervezőkkel is együttműködünk, szeretnénk minél emberközelibb, ergonometrikus és egyben szép megjelenésű gépeket alkotni.

Hol lehet majd beszerezni a bringát?

Mind a Nanushka, mind bármelyik másik egyedi tervezésű Stringbike modellt meg lehet rendelni közvetlenül a www.stringbike.com oldalon, illetve bármelyik hazai vagy nemzetközi viszonteladó partnerünktől, melyek listája szintén megtalálható honlapunkon.

Fotók: Gitta Photo

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói