Megőrülnek a plus size modell retusálatlan bikinikampányáért az interneten!

2016.január.27.

Barbara Ferreira saját bevallása szerint a laptopjával nőtt fel, úgy lett sztármodell, hogy egyáltalán nem olyan alkat, akiknek ez sikerülni szokott. A kerekded szépség azonban remekül kezeli a közösségi médiát, imádja a divat és őt is rengetegen imádják, bár számtalan durva kritikát is kapott persze, de ő az ilyesmivel nem foglalkozik túlzottan sokat.

A saját testünk elfogadását és szépségét hirdető modell az American Eagle új fürdőruhakampányában, az Aerie-ben hódít. Hogy mi a legszebb az egészben? Semmi különösebb módosítást nem végeztek rajta!

A természetes szépség elképesztő fontos nekem - mondta a New York-i modell az új kampányfilmjében. Az hogy az emberek tudják, hogy így nézek ki valójában mindenféle beavatkozás nélkül, nagyon sok nőnek erőt adhat.

"Azért fotózzuk Barbiet, mert nincs mit takargatnia...ő egy erős és gyönyörű nő. Önmagát adja, ami éppen a kampány üzenete és lényege" - mondta Jen Foyle, az Aerie elnöke.

Bár rosszindulatú kritikusokból most sem volt hiány, de valójában az elsöprő többség egyszerűen odavan a kampányért.

Barbie Ferriera

"Barbie, te egy inspiráló nő vagy! Nagyon büszke vagyok mindarra, amit eddig tettél és tenni fogsz. Mindig maradj ilyen!" - írta az egyik kommentelő a YouTube videó alá.

"Elképesztően gyönyörű vagy! Nem számít a ruhaméreted, úgy vagy jó, ahogy vagy, ez tesz téged tökéletessé! Imádom ezt a kampányt!" - írta egy másik.

"A tény, hogy más lányok is látják a képeimet akik hasonló testalkattal rendelkeznek, és talán motiválja ez őket, elképesztő! Nagyon várom a kampányt!" - nyilatkozta Barbie Ferreira egy divatmagazinnak.

Egészen szuper és inspiráló, mind a modell, mind pedig a kampány, neked is tetszik?

Ez is érdekelhet

Az elfeledett 15. aradi vértanúról készült musical a Madách Színházban

Az elfeledett 15. aradi vértanúról készült musical a Madách Színházban

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról