Merész álmok Párizsa

2010.július.7.

Karl Lagerfeld mindig is értett a lenyűgöző, grandiózus látvány létrehozásáshoz.

A Párizsban zajló haute couture bemutatók közül a Chanel aktuális show-ja mindig kitüntetett figyelmet érdemel, hiszen valami szokatlan újondonságra mindig számíthatnak a vendégek. A bemutatót most a Grand Palais hatalmas terében rendezték, ahová erre az alkalomra egy óriási aranyoroszlán is beköltözött, amely egy Chanel-gyöngyre lépve, ugrásra készen állt. A kissé félelmetes, de mindenképpen tekintélyt parancsoló látványosság körül lépkedtek a lányok.

Egészen kivétel látvány volt a bemutató!

Az őszi-téli kollekció bemutatóján látott olvadó jéghegyek után, most tehát egy oroszlán szolgáltatta a fő látványelemet, no és természetesen a ruhák! Amelyek a ezúttal nagyon határozott, szinte merev vonalúak, a felsők megrövidültek, viszont nagyon sok apró finom megoldás jellemzi a darabokat, a szőrme szegélyektől, a gyönyörű övekig és csizmákig. Feltűnő, hogy a szokásos Chanel színek mellett a mélybordó és az arany ebben a kollekcióban nagyon határozottan van jelen. Egy ilyen arany-összeállításban szerepelt Srej Zsófi is a kifutón. Ahol természetesen ott voltak Karl Lagerfeld legkedvesebb aktuális modelljei, mint például Freja Beha Erichsen, Abbey Lee Kershaw, vagy éppen az elmaradhatatlan Baptiste Giabiconi, aki egy mókás oroszlánfejet is magára öltött.

Egy kis humor a bemutatón.
Az első sor Anna Wintour nélkül elképzelhetetlen!

Karl Lagerfeld azt nyilatkozta, hogy egyik álmában látta meg ez a kollekciót és így nagyon gyorsan összeállt. Majd hozzátette, ez igazából egy rémálom volt, persze csak viccelt. A legújabb bemutatón ugyan volt vicces momentum, de ruhák fenségesek és gyönyörűek, ahogy az lenni szokott.

Kattints a képre és megnézhetsz egy kis ízelítőt a kollekcióból!

Az első sor Anna Wintour nélkül elképzelhetetlen!

Ez is érdekelhet

„Ha tudtam volna, milyen valójában egy házasság, sosem megyek bele”

„Ha tudtam volna, milyen valójában egy házasság, sosem megyek bele”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói