Michael Phelps a Louis Vuitton új arca

2012.augusztus.17.

Az új Louis Vuitton Alapvető Értékek kampány szlogene így szól: "Két különleges utazás. Csak egy odavezető út. Larissza Latinyina és Michael Phelps. Egy tornász- és egy úszólegenda." A fotót Annie Leibovitz készítette.

Larissza Latinyina 1934-ben született Ukrajnában, a második világháború sötét napjaiban nőtt fel, de ezen továbblépve, több mint egy évtizeden átívelő pályájával a legmagasabb szinten képviselte a Szovjetuniót. Nem csak a legrangosabb nemzetközi versenyeken aratott győzelmeivel vívott ki elismerést, hanem kiemelkedő kedvességével és sportszerűségével is. Miután 1966-ban visszavonult a versenyzéstől, a szovjet nemzeti csapat edzőjeként támogatta a felkészülést, és országát az egyik legmeghatározóbb erővé tette a torna világában.

Az 1985-ben Baltimore-ban született Michael Phelps élete igazi amerikai álom: a szerényebb kezdetektől indulva hazája történelmének egyik legtöbbször kitüntetett sportolójává, többszörös világcsúcstartóvá vált. Hat alkalommal lett az év legjobb úszója világszinten, az amerikai úszólegenda, Mark Spitz pedig ezt mondta róla: "nem csak a legnagyobb úszó, [hanem] talán minden idők legnagyobb sportolója...a legnagyszerűbb versenyző, aki valaha is járt ezen a bolygón." Minden idők legeredményesebb olimpikonja a londoni olimpián bejelentette visszavonulását.

Phelps a 2008-ban létrehozott alapítványán keresztül saját sikerét szeretné megosztani másokkal. Célja, ahogy ő fogalmaz az úszás népszerűsítése, és megadni a fiatal úszóknak azokat a lehetőségeket, amelyek neki is rendelkezésére álltak pályája kezdetén.

A kampányben korábban olyan hírességek bukkantak már fel, mint Angelina Jolie, Andre Agassi, Steffi Graf, Catherine Deneuve, Keith Richards vagy Maradona. Nektek hogy tetszik az új fotó?

Ez is érdekelhet

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

Divathírek

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Monitor

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán