Mihalik Enikő két kontinensen is Vogue-lány!

2015.április.17.

A kínai Vogue-ban például hetedik alkalommal pózol a hónap beauty sztárjaként David Dunan által egy párizsi stúdióban megörökítve, akivel 3 évvel ezelőtt az olasz Vogue-on is dolgoztak már együtt glitter témában. Enikő sminkjéért most Topolino volt felelős, aki Clinique, Guerlain és Lancome termékekkel ad tanácsot a tavasziasan ragyogó szelfikhez. Külön érdekesség, hogy David pontosan két évvel ezelőtt örökítette meg Rajzák Kingát is a kínai lapnak, persze szebbnél-szebb sminkekben.

Emma Summerton fotóit biztosan nem kell bemutatnom a divat megszállottjainak. Békéscsabai szépségünket már a japán Vogue-nak is megörökítette, most pedig New Yorkban kapta lencsevégre a német verziónak. Bár megérte várni rá, nem kapkodták el a végeredményt, ugyanis a művészi képanyag még tavaly decemberben készült. Topmodellünk haját Serge Normant bongyorította, aki legutóbb például Julia Roberts Givenchy kampányán munkálkodott. A legendás stylist, Patti Wilson főleg Louis Vuitton könnyed nyári ruháiba bújtatta büszkeségünket Vivienne Westwood jól megtermett magas sarkúival.

Utóbbi anyag egyébként a `Szép álmokat!` címet kapta és nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én boldogan alszom el estéként, tudva, hogy minden nap találok majd valami újdonságot gyönyörű topmodellünk irigylésre méltó karrierjével kapcsolatban!

Kattints ide és nézd meg a két divatanyagot:

Mihalik Enikő két kontinensen is Vogue-lány! A kínai és a német divatlap is a magyar topmodellt akarja!

Ez is érdekelhet

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Szélsőséges érzelmeket tartogat a mai nap - június 20. vasárnap

Napi horoszkóp: Szélsőséges érzelmeket tartogat a mai nap - június 20. vasárnap

Tedd & Ne tedd

Megható: Katalin hercegné különleges ékszere a gyerekeit idézi

Megható: Katalin hercegné különleges ékszere a gyerekeit idézi