Szenzáció! Mihalik Enikő kollekciót tervez a Sugarbird számára

2017.február.25.

2017-ben a Sugarbird 10. évfordulója alkalmából a márka bevezeti a My Hungary kollekcióját, amelyet nem más, mint Magyarország inspirált. Ezzel egyidejűleg a cég visszanyúl tíz évvel ezelőtti mottójához is: Divatba hozzuk a magyart!

Mihalik Enikő Victorias Secret
Fotó: rex/puzzlepix

„Egy kollekció, ahogy mi szeretjük, ahogy mi látjuk, amely a mi, azaz Magyarország értékeiről, nevezetességeiről, növényeiről, színeiről, meséiről, kedvenc termékeiről szól, ezekre, ezekből épül fel. Mindez úgy, ahogyan a Sugarbird tervezőcsapata elképzeli egy kollekción belül”, mondja Jagasics V. Csonka Hedvig, a Sugarbird ügyvezető igazgatója.

A témák között a Balaton, a Frakk és a cicák, az emblematikus Túró Rudi, a kedvenc gyümölcseink és a továbbra is kedvelt Zsolnay porcelán motívumok kaptak helyet.

Azonban a kollekció legnagyobb szenzációja mégsem csupán ennyi. A kampánydarabokat ugyanis nem más tervezte és persze viseli, mint a legikonikusabb magyar topmodell, Mihalik Enikő, aki ezáltal egy teljesen új oldalát fogja megmutatni a divatvilág számára.

A GLAMOUR élőben fog közvetíteni a Sugarbird kampányfotózásáról Mihalik Enikővel március 1-én, úgyhogy ne felejtsd el aznap figyelni a közösségi oldalainkat, hogy elsőként értesülj a topmodell és a divatcég együttműködéséről. Bepillanthatsz a fotózás kulisszái mögé, lehetőséged lesz megtekinteni a ruhákat, még többet megtudhatsz a Sugarbird My Hungary kollekciójáról a tervezőktől, illetve exkluzív interjút is készítünk Enikővel, amit élőben is közvetítünk. Ne hagyd ki!

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói