Miley Cyrus új szintre emelte a bosszúruha fogalmát ezzel a vintage Yves Saint Laurent darabbal

Miley Cyrus a lehető legstílusosabb módon, egy vintage Yves Saint Lauren istennő ruhában adta a világ tudtára, hogy magának is tud virágot venni. Az énekesnő legújabb dobása pazar bizonyíték arra, hogy nincs is jobb bosszú annál, mint amikor tiszta szívből szereted és tiszteled önmagad.

Miley Cyrus vintage Yves Saint Laurent ruhában ünnepelte függetlenségét legújabb klipjében
Miley Cyrus vintage Yves Saint Laurent ruhában ünnepelte függetlenségét legújabb klipjében
Fotó: NBC/Getty Images

Még csak januárt írunk, de Miley Cyrus már az év elején felejthetetlen vintage divatpillanatokkal írta be magát a történelemkönyvbe. Röpke két hét telt el azóta, hogy az énekesnő egy 2006-os vintage Versace ruhában és egy csillogó Bob Mackie 2002-es ruhában köszöntötte az új évet.

A vintage koronázatlan királynője

Nem kellett sokat várnunk rá, hogy az Miley Cyrus ismét egy mindenkit túlragyogó uralkodónőként kápráztasson el minket. A január 13-án debütált Flowers című számhoz készült videoklipben Cyrus a Hollywoodi hegyekben táncolva ünnepli függetlenségét, méghozzá egy vintage Yves Saint Laurent ruhában.

Az YSL 1991-92-es őszi-téli kollekciójának lamé anyagból készült kapucnis, kivágott ruhájához a Brit Vogue metaforikusan csak annyit fűzött hozzá, hogy valahol egy képzeletbeli vintage dicsőségfalra épp egy Miley Cyrus nevével gravírozott táblát szögelnek fel. Ha valóban létezne ez a fal, ezt már mi is gondolkozás nélkül megtettük volna.

Miley Cyrus ruhája az Yves Saint Laurent 1991/92-es őszi/téli kollekciójából
Fotó: Daniel SIMON/Getty Images

Miley Cyrus szakítós klipje felrobbantotta az internetet

Az énekesnő számára egyébként kicsit sem idegen mesés Yves Saint Laurent ruhákban pompázni. Az elmúlt évek során az énekesnőt többször is láthattuk Anthony Vaccarello kreatív igazgató szenzációs kreációiban.

Bosszúruha, édes bosszúruha

Véletlen egybeesés vagy egy zseniálisan kitervelt búcsú? Szerintünk nem lehet véletlen, hogy Miley Cyrus egy kapcsolat lezárásáról szóló új száma éppen Liam Hemsworth 33. születésnapján debütált. Minden nőnek van mit tanulnia az énekesnőtől, aki a kapcsolat temetése helyett úgy döntött, hogy önmagát fogja ünnepelni.

Könnyeknek itt nincs helye, hiszen nincs is szebb a mindent elsöprő önszeretetnél. Ha valaki ezt képtelen megugrani, akkor nincs helye a kapcsolatokban sem. Virágot venni magadnak is tudsz, nem kell erre dedikáltan egy férfi, aki ráadásul meg sem érdemel. A dal üzenete már önmagában nagyot robbant, a porig égett kapcsolat romjain YSL ruhában táncoló Miley pedig új szintre emelte a bosszúruha fogalmát.

Mi jöhet még?

A teljes Endless Summer Vacation albumra sajnos március 10-ig még várnunk kell. A várakozást viszont kárpótolja a tudat, hogy az albumot hirdető Instagram posztok szerint Miley Cyrus még több vintage, azaz 20 évnél régebbi kinccsel fog minket vizuálisan elkényeztetni.

Történelmet írni a vörös szőnyegen is lehet:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói