Modellblog: Új magyar topmodell a láthatáron

2012.július.9.

Új blogger a GLAMOUR Online-on! Bernát Bianca évek óta építi a portfólióját Ázsiában, és most elérkezett az idő, hogy a divatfővárosokat is meghódítsa. Az Icon Model 19 éves reménységére néhány hónapja a neves IMG modellügynökség figyelt fel, így most Palvin Barbi, Bianca Balti és Candice mellett várja Párizsban a jobbnál jobb munkalehetőségeket. Minden esélye megvan arra, hogy topmodell legyen – mostantól a GLAMOUR Online-ról követhetitek karrierjének állomásait.

Tavaly nyáron leérettségiztem, és fel is vettek az ELTE TTK matek szakára, de ősztől évet halasztottam. Törökországba és Japánba utaztam először, ami nagyon jól is sikerült. Dolgoztam többek közt a török Vogue-nak (így már Japánnal együtt második Vogue anyagomat fotózhattam), de büszke vagyok arra, hogy Koray Birand, a neves fotós maga választott ki egy kampányhoz.

Ezután Párizsba vezetett utam, hogy a high fashion világába is beléphessek :) Szerencsés vagyok, mert nővérem (Sara Emilia Bernat - Women Management) hét éve kint él, ezért nem voltam egyedül, ráadásul a számomra egyik legfontosabb emberrel tölthettem a szabadidőmet, és együtt is dolgoztunk a későbbiekben (noha ő már befutott topmodell).

Amikor kimentem a francia fővárosba, nem volt munkahelyem, azaz ottani ügynökségem, tehát első dolgom az volt, hogy bemenjek a top ügynökségekhez, és leszerződjek. Nagyon izgultam a nagy napon, nővérem átjött a lakásomra, leellenőrizte, hogy minden tökéletes-e, nem csak a külsőm, de a belsőm is (fontos azt tudni, hogy általában a külső édes kevés ehhez a szakmához, kell hozzá kisugárzás és belső lelki erő).

Miután erőt öntött belém, elindultunk az IMG felé. A lépcsőházban átvettem a magassarkúmat, majd magabiztosan besétáltam a számomra szokatlanul tágas és fényes terembe. Míg nővérem a fogadóban várt, beszélgettem több ügynökkel is, akik végig nagyon kedvesek voltak, a sok nevetéstől öt perc után már teljesen fel is szabadultam. Nem rossz az angolom, francia is ragadt rám a gimnáziumban, de azért meg kellett kérdeznem Sacitól, jól értettem-e, tényleg azt mondják, hogy remélik, én is annyira szeretnék itt dolgozni, mint ahogy ők akarják, hogy Bianca Bernat IMG model legyen.

Nagyon boldog voltam, mert ezért dolgoztam idáig olyan keményen, és most végre elértem a célomhoz vezető lépcső első fokát. Így kerültem az IMG-hez Bianca Balti mellé a setkártya falon. :)

A folytatást hamarosan olvashatjátok. Addig is kattintsatok a galériára, ahol még több képet találtok Biancáról.

Modellblog: Új magyar topmodell a láthatáron Bernát Bianca (@Icon) az érettségi után a divat fővárosában próbált szerencsét.

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!