Gyengeség mint szupererő? Itt a lehetőség, hogy felfedezd és megmutasd az egyediséged

Hirdetés

2022.február.17.

Elálló fülek, hézagos fogsor, aknés bőr: csak néhány külső tulajdonság a sok közül, melyeket az eszményi és elérhetetlen tökéletességre törekedve igyekszünk minden erővel palástolni. Sokszor automatikusan gyenge pontjainkként is hivatkozunk ezekre. De gondoltál már arra, mi történne, ha rejtegetés és örökös szorongás helyett inkább kihangsúlyoznád a különleges adottságaidat?

Ne rejtsd el többé az egyediségedet, inkább mutasd meg!
Ne rejtsd el többé az egyediségedet, inkább mutasd meg!
Fotó: Modivo

Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amelyeket szeretne elrejteni a világ szeme elől. Ez egyaránt vonatkozhat belső és külső tulajdonságokra is. Utóbbi esetében azonban – talán azért, mert látványosabb egy-egy fizikai sajátosság – gyakrabban érezhetjük azt, hogy takargatni kell az ideálistól eltérő, csak ránk jellemző adottságunkat. Hogyan fordíthatjuk ezeket mégis a magunk javára?

A MODIVO erre a jelenségre kíván reflektálni legújabb, Celebrate Yourself elnevezésű kampányával. Céljuk, hogy hangsúlyozzák a sokszínűséget, az önszeretetet és a befogadást, ezáltal is arra ösztönözve a nőket, hogy elhiggyék: akkor lesz valaki igazán szép, ha felismeri egyediségét, saját értékeit.

Üzenet neked: ünnepeld, aki vagy!

A közösségi médiában az utóbbi időben minden csapból az folyik, hogy "fogadd el önmagad". Ennek ellenére továbbra is lépten-nyomon olyan szépségideákkal, akár manipulált vizuális tartalmakkal találkozhatunk a hírfolyamot görgetve, melyek akarva-akaratlanul is azt üzenhetik felénk: mi közel sem vagyunk ilyen tökéletesek.

A Modivo kampánya az egyediséget és önszeretet hirdeti
Fotó: Modivo

A MODIVO Celebrate Yourself című kampányában az újraértelmezett szépséget hirdeti, melyhez olyan karaktereket kerestek, akik egyediségükkel kitűnnek a tömegből. Lehetővé tették számukra, hogy maguk alakíthassák megjelenésüket, ezzel is az önelfogadást hirdetve. A szereplők színes ruhákban jelennek meg, amit a pozitív életszemlélet ihletett. Minden szereplőnek van beleszólása abba, hogyan látja magát, és hogyan szeretné, hogy lássák.

Nekik már sikerült az önelfogadás

Régebben komplexusaim voltak az elálló fülem miatt, de most már értékelem az egyediségüket, és örülök, hogy úgy nézek ki, ahogy” – mesélte a lengyel származású Janek. Számára fordulópontot jelentett, hogy elfogadta azokat a tulajdonságokat, amelyek miatt különbözött társaitól. A védjegyévé tette őket, ami miatt megszerette önmagát.

Celebrate Yourself, vagyis Ünnepeld önmagad!
Fotó: Modivo

Tetszett, hogy nem mindenki úgy látja a dolgokat, mint mások, ami egyfajta egyediséget és bátorítást ad a nehéz pillanatokban – mondja Paweł. – A legfontosabb dolog, hogy ne hallgass a belső kritikusodra, és kezeld magadat a legjobb barátodként” – tette hozzá.

Az önelfogadás olyan ember sajátja, aki elfogadja önmagát és személyiségét, annak minden előnyével és hátrányával együtt, és ezt átadja másoknak. Emberek, akik képesek a hibáikat valami kivételesként felfogni – összegezte Magda, a cselekmény hősnője.

Jó hír: erre neked is lehetőséged van!

A MODIVO elképesztően széles kínálatot nyújt a ruhák és kiegészítők terén, hogy az öltözékeddel te is bátran kifejezhesd önmagad. A modivo.hu-n valamennyien megtalálhatjuk azokat a darabokat, amelyekben jól érezzük magunkat, és amelyek kiemelik az erősségeinket, különlegességeinket.

Akcióink során mindig az embert helyezzük előtérbe – mondta Aleksandra Szol, a MODIVO Ecommerce és marketing igazgatója. – Számunkra az a fontos, hogy jól érezd magad, és a MODIVO az egyik olyan eszköz, amely segíthet elérni ezt a célt. A Celebrate Yourself kampányhoz olyan kivételes embereket hívtunk meg, akik azonosulnak a márka legfontosabb értékeivel. A sokszínűséget ünnepeljük. Ezért arra bátorítjuk az embereket, hogy legyenek önmaguk, és ne féljenek feltűnőek lenni.

Hozzátette:

Az egyediséget érdemes kiemelni! Mindenki a maga egyedi módján inspiráló és ez teszi széppé a világot. Ezzel a legújabb kampányunkkal arra szeretnénk ösztönözni mindenkit, hogy szeresse önmagát, lássa meg egyediségét, és ossza meg másokkal.

A Celebrate Yourself kampány részeként a MODIVO együttműködést kötött a Chantelle nemzetközi márkával, amelynek termékei megtalálhatók a lengyel multibrand kínálatában. A francia márka nagyra értékeli a sokszínűséget, az önszeretetet, a befogadást és a minőségi divat iránti szenvedélyt, amit minden lépésével hangsúlyoz. A márka a kollekcióin keresztül arra is szeretné ösztönözni a nőket, hogy elhiggyék: mindegyikük teljesen egyedi.

A MODIVO a kampány keretében együttműködést kötött a Chantelle nemzetközi márkával
Fotó: Modivo

Válogass szabadon stílusod szerint a Modivo széles választékából, és csekkold az Instagramjukat is!

modivo.hu

@modivo.hu

#modivoHU

#ModivoCelebrateYourself

Ez is érdekelhet

Így válassz a szettedhez cipőt!

Így válassz a szettedhez cipőt!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő