Mostantól bérelheted a Levi`s új kapszulakollekciójának darabjait

2020.augusztus.12.

Sokan viselik, de senki nem birtokolja: a Ganni és a Levi`s elindítják a bérelhető farmer együttműködést.

Az egyik kedvenc weboldalunk, ahol mindig valami új, és szuper ötlettel állnak elő, az egyértelműen a ganni.com. Menő ruhák, fantasztikus kiegészítők, és egy nagyon előremutató, tudatos gondolkodás mutatkozik meg, mely a divat jövőjét egy jobb irányba tereli. És most is zseniális ötlettel álltak elő, méghozzá a Levi`s-szel karöltve.

A Ganni összeállt az ikonikus farmermárkával a Levi`s-szel, hogy egy újrahasznosított kapszulakollekciót készítsen a változás előmozdításának érdekében. A "Love Letter" mini gyűjtemény minden darabja teljesen újrahasznosított és újragyártott farmerből készül, és kizárólag három elemre összpontosít: gombos ing, 501 farmer, és ingruha. Ezek a darabok eredeti, maradék Levi`s® 501-es nadrágokból készültek, melyeket a patchwork dizájn tökéletesen moderné varázsol. Minden ruhát úgy alakítottak ki, hogy sokoldalú legyen, leszerelhető gallérral, és állítható derékvonalakkal.

Oszd meg a farmer iránti szeretetedet, és add tovább!

A Levi`s farmer hosszú élettartamának és hordhatóságának a GANNI játékos tervezésével való egyesítésén túl, a kollekció feltár egy új és divatos együttműködést. Ez a nagyszerű ötlet pedig nem más, mint hogy a ruhákat sokak számára tervezték, de senkinek nem lesz a tulajdona, mivel ezeket csak bérelni lehet. A választás rajtad áll. Iratkozz fel minél előbb a listára, ha szeretnéd ezeket a különleges ruhákat viselni a repeat.ganni.com oldalán, mely a gannirepeat szolgáltatásában érhető el.

Mindegyik terméket a RePack újrahasznosítható csomagolásban szállítják, alaposan megtisztítják (a dán környezettudatos szabványok szerint), és 72 órán keresztül tárolják, mielőtt újra bérelhetővé válnának.

Különböző történetek, megjelenések videók és kreatív projektek kerülnek közzétételre a "bérlőktől" a Ganni weboldalán és a közösségi média platformon a #GanniGirls hashtag segítségével. Kattints rá és inspirálódj, mert nagyon jó kis párosításokat és megjelenéseket láthatsz.

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói