Nagyon pink, nagyon csajos - új üzlet neked!

2011.július.1.

Néhány héttel ezelőtt nyílt egy új üzlet Budapest belvárosában, a Cukor utca 1-ben, igazán hiánypótló!

A lakberendezés és a divat nem áll messze egymástól, s hogy mennyire nem, arra újabb példa a BoglarkaVera Design Studio, amely egyedi kivitelezésű, saját tervezésű bútorokat, lakáskiegészítőket kínál. Néhány, Magyaroszágon még ismeretlen, külföldi design márka is helyet kapott a stúdióban elérhető lakberendezési termékek között. Minden bútor egyedi tervezésű, hiszen egyéni, speciális igények szerint készülnek. Tervek szerint a lakberendezési tárgyakon kívül a közeljövőben, saját tervezésű ruhákkal, divat kiegészítőkkel és textilekkel fog bővülni a stúdió termékköre.

boglarkavera-ok-01-d0000D72Ba52514af25fa.jpg

Aki ellátogat a kis üzletben az egyből beleszeret majd ezekbe elképesztően szép, és csajos dizájntárgyakba, amelyekből akár egy-egy darab is fel tudja dobni egy-egy lakrész hangulatát. A tervezők előszeretettel használnak meghökkentően élénk színeket, érdekes tárgy, illetve színpárosításokat. A stúdióban, ami egyben üzletként is funkcionál, helyet kapnak a régi, antik bútorok is, persze újraértelmezett, átszínezett, átöltöztetett formában. A BoglarkaVera egyfajta eklektikus, romantikus, "modern art" vonalat képvisel.

boglarkavera-ok-02-d0000D72Cc3ba198de60d.jpg

Hamarosan elindul majd az online bolt is, így országszerte bárki hozzájuthat majd ezekhez a cseppet sem hagyományos bútorokhoz, kiegészítőkhöz, minderről többet megtudhattok a stúdió honlapján!

boglarkavera-ok-03-d0000D72D2272819c8bd7.jpg

Ez is érdekelhet

Kukkants be Csupor Olívia, a Miss Balaton 2022 szépségkirálynőjének Gardróbnaplójába

Kukkants be Csupor Olívia, a Miss Balaton 2022 szépségkirálynőjének Gardróbnaplójába

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói