Naomi Campbell szupermodell leckéket ad Gigi Hadidnak

2016.február.5.

Gigi Hadid egy év alatt bezsebelt 6 Vogue címlapot, ehhez képest még mindig gátlásai vannak a modellszakmát illetően. A topmodell saját bevallása szerint ennek főleg az az oka, mert nagyon sok kritikát kapott a járása miatt. Szerencsére, a vállalkozó szellemű Naomi Campbell, rögtön felajánlotta, hogy segítségére lesz, és néhány praktikával megsegíti a Gigi Hadidot munkáját.

gigi hadid, naomi campbell
Fotó: rex/puzzlepix

Naomi már hetekkel a Victoria`s Secret Show előtt bátorította Gigit: Ne kérj bocsánatot, úgy vagy tökéletes ahogy vagy, eleinte az én járásomat is mindenki kritizálta – árulta el a Love magazinnak Naomi első tanácsát számára. Felmentem a szobájába és gyakoroltunk a hotel folyosóján. Egy olasz család eljött mellettünk, ő azt mondta - Ne figyelj rájuk, csak folytasd, ők a nézők. Amikor pedig a pincér jött fel, így bátorított - Ne nézz rá, fordulj meg és csináld tovább. A legutóbbi divathéten sok mindent mondtak rám, összezavarodva mentem a VS show-ra, de tudtam, lehet, hogy más vagyok, de Naomi szavai csengtek a fülemben. Később arra jutottam, ha valakinek nem tetszik, ahogy járok, akkor ne nézze! - mesélte Gigi Hadid a divatlapnak.

De nem Naomi Campbell volt az egyetlen, aki jelentős mértékben hozzájárult Gigi Hadid fejlődéséhez. A lány azt is elmesélte a Love magazinnak, hogy olyan példaképei vannak, akik egyben támogatják is őt, mint Carine Roitfeld, Donatella Versace, és Diane von Fürstenberg. "Elkezded meghallgatni a negatív véleményeket. Diane egyike volt azoknak, akik szerették, ahogy járok. Úgy voltam vele, ha Diane-nek tetszik, akkor nem érdekel".

Ez is érdekelhet

Külföldön elfogadott, itthon bűnözőnek számítana, ha valaki béranyát fogadna

Külföldön elfogadott, itthon bűnözőnek számítana, ha valaki béranyát fogadna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói