Naomi Campbell még mindig a vörös szőnyeg istennője, és ezt be is bizonyította

Mindig felüdülés újra látni a vörös szőnyegen a gyönyörű és kortalan Naomi Campbellt, akinek ráadásul a hírek szerint a közeljövőben megfilmesítik eseménydús életét.

Naomi Campbell fantasztikus karriert futott be a divatiparban
Naomi Campbell fantasztikus karriert futott be a divatiparban
Fotó: Theo Wargo/WireImage/Getty Images

Naomi Campbell a vörös szőnyeg istennője és képtelenség letaszítani őt a trónjáról. A szupermodell Gízába utazott a hétvégén, hogy részt vegyen a Dior férfiruházati divatbemutatóján, amelynek vörös szőnyegére egy rendkívül sikkes, mélyen dekoltált szürke kosztümben és szürke magassarkúban érkezett, és mint mindig, most is csak úgy ragyogott.

Naomi Campbell a Dior egyiptomi divatbemutatóján
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Getty Images

Életrajzi filmet szeretne

Naomi Campbell Londonban nőtt fel, édesanyja, Valerie Morris jamaikai születésű táncosnő, édesapjával sosem találkozott, a férfi ugyanis elhagyta Morrist, amikor terhes volt. Az 52 éves szupermodell nemrég arról nyilatkozott, hogy szeretné, ha olyan életrajzi film készülne mozgalmas életéről, amelynek főszerepét egy feltörekvő csillag játssza. „Szeretném, ha valaki ismeretlen lenne, lehetőleg Dél-Londonból” – árulta el Campbell a Daily Mailnek – „Megvolt a sikerem és szeretném látni a következő generáció sikerét” – tette hozzá.

Naomi Campbell mélyen dekoltált Valentino estélyiben hódít

Naomi Campbellt London utcáin fedezték fel és csupán 17 éves volt, amikor először szerepelt a Vogue címlapján – azóta körülbelül 500 címlapon szerepelt, nem beszélve a világ vezető márkáinak készült megszámlálhatatlanul sok divatkampányról. A szupermodell a kilencvenes évek végén híresen sokat partizott és kokainfüggőséggel küzdött, majd öt év szerhasználat után jelentkezett be a rehabilitációra. Ennek ellenére sikeresen építette fel ikonikus karrierjét, életéből elmondása szerint csupán annak a lelki társnak a megtalálása hiányzik, aki igazán megérti őt.

Még több gyönyörű nő a vörös szőnyegről:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói