Natalia Vodianova továbbra is a leggyönyörűbb modell

2014.október.21.

Natalia Vodianova olyan, mint egy tavaszi szellő, mindig felüdít, és végtelenül kellemes. A 2000-es évek elején nem véletlenül volt az orosz modell abszolút mindenki kedvence, aki élt és mozgott a divatban.

natalia vodianova
Fotó: Annie Leibovitz / Vogue

Az azóta is töretlen szépségű modell kissé hanyagolta az elmúlt években karrierjét, ugyanis 20-as évei nagy részét három gyereke nevelésével töltötte, amihez most nemrég egy újabb kisbaba csatlakozott. Ettől függetlenül Natalia Vodianova sikerességéből mit sem veszített, ugyanis a szőkeség mai napig biztos befutó, ha kampányokról, kreatív projektekről, de főként címlapról van szó.

A 32 éves modellt pár hónapja a Vogue testvérlapjának borítóján láthattuk, de nem is akárhogy. Natalia Vodianova a Vanity Fair szeptemberi különleges kiadásának címlapján szerepelt mindössze egy bundaboába tekerve.

A meztelenkedéstől sosem visszarettenő modell alig néhány hónappal ezt megelőzően pózolt ruhátlanul az akkor csak éppen egyhónapos Maximmal Paolo Roversi kamerája előtt.

A gyönyörűség, aki világszerte 67 Vogue címlapon szerepelt ezidáig, most az amerikai kiadás novemberi számának borítójáról mosolyog ránk. Természetesen a magazinba egy lélegzetelállító fotósorozat is készült, melynek tematikája a balett. Natalia Vodianovát a párizsi Opera balett-társulatának sztártáncosával és koreográfusával, aki nem mellesleg Natalie Portman férje, Benjamin Millepied-vel közösen fényképezte a legendás fotós.

De mielőtt megtekinted a csodálatos képeket, mindenképpen nézd meg ezt a videót, amelyen szemét behunyva festi ki Nataliát Path McGrath világhírű sminkmester. Elképesztő!

Kattints ide, mert ezt látnod kell!

Kattints a galériára és nézd még a gyönyörű fotókat:

Natalia Vodianova továbbra is a leggyönyörűbb modell Nem hiszed? Akkor nézd meg legújabb fotósorozatát a Vogue-ban.

Ez is érdekelhet

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói