Nem lesz meztelenkedés a világ leghíresebb cicis naptárjában

2015.szeptember.23.

A Pirelli naptár a világ leghíresebb meztelenkedés kalendáriuma, ami már az ötvenedik születésnapján is túl van.

Yoko Ono, a vetkőzős naptár sztárja
Yoko Ono, a vetkőzős naptár sztárja
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A Pirelli nem egyszerűen annak köszönheti a hírnevét, hogy csodaszép meztelen lányok pózolnak benne. Egyrészt mindig a világ leghíresebb fotósai, első sorban divatfotósok dolgoztak a kiadványnak, akik különleges helyszínekre, nem mindennapi miliőbe invitálták a világ legszebbjeinek tartott topmodelleket, és hírességeket. A nimbuszát az is növelte, hogy nem lehetett hozzájutni csak úgy a boltban, limitált szériában gyártották le, nagyon magas minőségben, és csak a gumiabroncs gyártó cég legfontosabb üzletfelei büszkélkedhettek vele.

Minden évben nagy a találgatás, hog mivel lepi meg a világot a Pirelli. Idén például azzal, hogy a legendás Annie Leibovitz készíti a naptár képeit olyan hírességek szereplésével, mint Patti Smith, Yoko Ono, Serena Williams, Tavi Gavison, Amy Schumer, de hogy legyen igazi modell Natalia Vodianova is a naptárlányok közé tartozik. A névsorból ki lehet találni, hogy ez nem az a szuperszexi képdömping lesz, mint amiről a Pirelli híressé vált, hiszen a 70 felé ballagó Patti Smith-től, és a már a 80-at is elhagyó Yoko Onótól a bugyidobálást már nem igazán várhat senki. A fotós rendhagyó naptárról beszélt, ami rendhagyó portrékból áll, és megmutatja a modelljei természetes szépségét és női erejét.

Egyébként nem annyira rendhagyó az ötlet, mármint a vetkőzés nélkül Pirelli naptár, hiszen két éve is éppen ilyen készült. Kíváncsian várjuk mi sül ki ebből. Sokan ugyan szexistának bélyegezték korábban a naptárat a vetkőző lányok miatt, anélkül viszont már nem ugyanaz a dolog. Persze, diétás kólát is sokan isznak...

Ez is érdekelhet

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most