Íme a 2013-as Pirelli naptár

2012.december.27.

Ahogy azt már korábban megírtuk, a 2013-as Pirelli naptár legnagyobb meglepetése, hogy ellenben az előző évek hagyományával, egyetlen meztelen test sincsen benne. Steve McCurry amerikai fotóriportert érte a megtiszteltetés, hogy elkészítse a kalendárium fotóanyagát.

Adriana Lima várandósan pózolt
Adriana Lima várandósan pózolt
Fotó: Fotó: Steve McCurry/Pirelli

McCurryt legtöbben valószínűleg az Afgán lány című portréjáról ismerik, ami legelőször a National Geographic magazin címlapján szerepelt, és azóta modern kori Mona Lisaként a retinánkba égett. A fotóriporter klasszis eltökélt szándéka szerint meg akarta törni az elmúlt évek hagyományát. "Úgy szerettem volna megjeleníteni a naptárban szereplő nőket, hogy meztelenség nélkül is szexik legyenek."

Olyan szép, inspiráló nőket fotózott, mint Adriana Lima, aki az első terhes nő a Pirelli naptár történetében, Isabeli Fontana, Liya Kebede, Karlie Kloss, Petra Nemcova, Hanaa Ben Abdesselem, Elisa Sednaoui, Kyleigh Kuhn, Summer Rayne Oakes, Sonia Braga és Marisa Monte.

A fotók között előfordulnak elkapott pillanatok is, nemcsak megrendezett modelles fotók, így McCurry hű maradt a műfajához. A Pirelli kalendárium a világ legsikkesebb naptára, melyet limitált példányban adnak ki, és gyűjtők versengnek értük.

A GLAMOUR szerkesztőségének falán is lóg egy 2011-es, Karl Lagerfeld által fotózott példány. A Pirelli, amellett, hogy naptárjával évről évre megmozgatja a divatvilágot, szuper ruhákat és kiegészítőket is kínál, melyek szintén limitált mennyiségben kaphatóak, viszont már online is rendelhetőek. Te ismered a Pirelli Pzero -t?


Kattintsatok a 2013-as naptár fotóiért és backstage fotóiért!
=1589 kep=11685>

Íme a 2013-as Pirelli naptár Ellenben az előző évek hagyományával, egyetlen meztelen test sincsen benne. Adriana Lima várandósan pózolt

Ez is érdekelhet

Egy film, ami nemcsak megmutatja, de meg is próbálja változtatni a valóságot

Egy film, ami nemcsak megmutatja, de meg is próbálja változtatni a valóságot

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!