"Nem vagyok anorexiás!"

2011.április.3.

A elmúlt héten a Victorias Secret három angyalkája mutatta be a fehérneműmárka új fürdőruha-kollekcióját. Adriana Lima és Alessandra Ambrosio mellett Candice borzasztóan soványnak tűnt.

A divatoldalak rögtön reagáltak a bemutatón készült képekre, és a dél-afrikai szupermodell testsúlya lett a beszédtéma. Candice-t megváldolták azzal, hogy aneroxiás, és máris kritizálni kezdték a divatcéget, hogy egészségtelen testalkatú modelljével rossz példát állít a fiatalok elé. Ráadásul, most éppen elég nagy az egyetértés abban, hogy a divatiparnak végre fel kell hagynia a 0-ás modellek szerepeltetésével. Ekkor jön a dél-afrikai szőkeség, és újra beindul a vita.

Candice Swanepoel a hétvégén esélyt kapott, hogy tisztázza magát, a The New York Daily News-nak adott interjút. Az újságnak elmondta, hogy örül, hogy ilyen sokan aggódnak érte, de jelen pillanatban ez teljesen felesleges, hiszen egészséges és boldog! A modell úgy látja, hogy a normál testalkat nagyon szubjektív dolog, szerinte az övé például normális, hiszen nem fogyókúrázik, bár azt elismerte, hogy életmódja miatt nincs rá sok esély, hogy felesleges kilókat szedjen fel.

"Nagyon sokat edzem, bokszolok, igazából a megszállottja vagyok. Sokat segít, hogy a rengeteg utazás mellett is erős maradjak." Te mit gondolsz valóban egészséges Candice testalkata?

Ez is érdekelhet

Hasznos tanácsok, ha rád jön a falásroham

Hasznos tanácsok, ha rád jön a falásroham

Szépséghírek

Nagy pattanáskalauz: így szabadulhatsz meg a bőrproblémáktól

Nagy pattanáskalauz: így szabadulhatsz meg a bőrproblémáktól

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most