Neonfények, lüktető zene, álomszerű helyszínek - ilyen a Dior és a Dior Addict kampányfilmje

2014.június.25.

A Dior két csodálatos filmmel is meglepett bennünket az utóbbi időben. Az egyik a Dior Addict parfüm álomszerű kampánya, a másik pedig Raf Simons őszi kollekciójának titokzatos divatvideója.

Harmony Korine neve ismerősen csenghet olyan emlékezetes alkotások kapcsán, mint a tavalyi nagy sajtóvisszhangnak örvendő Spring Breakers – Csajok szabadon. De a rendező nem csak Selena Gomez, Vanessa Hudgens és James Franco igazgatásában jeleskedik, hanem régóta keményen megvetette a lábát a divat világában is. Most pedig belekóstol a szépségiparba is, és megrendezi a francia divatház legújabb illatának, a Dior Addictnak mesésen fura kampányfilmjét.

Amikor Harmony Korine-ról van szó, akkor nem az átlagos egy lány szaladgál a virágos mezőn-forgatókönyvre kell gondolni, hanem neonfényekre, érthetetlen és hirtelen helyszínváltásokra, Die Antwoord zenére és egy extra adag furcsaságra. Mindezt pedig Sasha Luss szépsége tartja egyben.

Ahogy erre a kampány kulcsszava, a wonDiorland is utal, egy modern Alice-történet szemtanúi lehetünk, amint Sasha Luss átlibben a tükör másik oldalára és minden a feje tetejére áll.

Kattints a videóra és nézd meg a hátborzongatóan bámulatos filmet:

Ha már a meséknél tartunk, akkor a divatház hivatalos kampányfilmjét sem szabad kihagyni, mely a Dior Addicthoz hasonlóan ugyancsak elképesztően látványos, miközben túlvilági.

A divatvideót nem más, mint Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin párosa rendezte. A Secret Garden, azaz Titkos kert című film egy Három grácia-újragondolás. A történet Versailles impozáns kertjében zajlik a gyönyörű Daria Strokous, Fei Fei Sun és Kätlin Aas modellek főszereplésével, akik a Depeche Mode zenéjére rohangálnak a palota körül Raf Simons legszebb kreációiban. Nem rossz, mi?

Nézd meg a kampányfilmet:

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói