Nicole Trufino: a legérzékibb ausztrál bombázó

2012.július.26.

Nicole Trunfio érett, szexi nő, de ugyanakkor van benne valami természetes vadság. Egy igazi vamp!

Keveredik benne Monica Bellucci dívasága és Marylin Monroe naivsága. A fotósok imádják és szinte az összes nagy tervező kifutóján végigvonult már. Nyitott és laza személyiség, aki folyton a világot járja, ékszereket tervez, újabban pedig a filmezés felé kacsintgat.

Nicole Trunfio 1986-ban Ausztráliában született, ahol megnyerte a 'Search for a Supermodel' ausztrál verzióját. Később a nemzetközi megmérettetésen második helyet ért el. Ezután Amerika felé vette az irányt. Itt egy hasonló televíziós műsor házigazdája lett.

Nem áll távol tőle, hogy kamera előtt szerepeljen. Évek óta tanulja a mesterséget. Több rövidfilmben illetve drámában játszott már kisebb szerepeket, például felbukkant Sofia Coppola Made in Hollywood (Somewhere) című filmjében. A jövőben inkább a színjátszással szeretne komolyabban foglalkozni, mivel úgy érzi abban jobban ki tud teljesedni.

Felívelő karrierjét talán az magyarázza, hogy imád utazni. Soha nem tartózkodik huzamosabb ideig egy helyen. Ilyenkor rendszerint utazó táskájából él. Ez egyáltalán zavarja, hiszen a hétköznapokon szeret egyszerűen és kényelmesen öltözködni.

Kattints a képre, és nézd meg Nicole Trunfio pályafutásának emlékezetes munkáit.

Ha éppen nem utazgat, pózol és szerepel, akkor gyakran ír verseket és gitározgat magának, vagy a barátainak. Például Lily Cole-nak, akivel régóta ismerik egymást, és akivel gyakran nyaralni is együtt megy.

Nicole Trunfio cserfes, érzéki és dögös, de nemcsak a férfiakat veszi le a lábukról. Azt az életerőt, vidámságot és lazaságot, ami belőle sugárzik, bárki megirigyelheti.

Nicole Trufino: a legérzékibb ausztrál bombázó

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói