Őrület! Itt a tevepata-biztos bugyi!

2015.június.23.

A tevepatának csúfolt jelenség a női öltözködés egyik Achilles-ina. Nem könnyű ellene védekezni, ha valaki legginget visel, de akár egy vékonyabb nadrág esetében problémát okoz.

A nadrágon átütő szeméremtest kellemetlenséget okoz a viselőjének, de annak is, aki látja, hiszen ez olyasmi, mint a látványos dekoltázs, egyszerűen arra a területre irányítja a figyelmet. Ellentétben azonban például a dekoltázzsal ezt a hatást igazából senki nem akarja elérni.

A tevepata sok fejtörést okozott a divatszakembereknek, akik eddig megnyugtató megoldással nem tudtak előállni, bár kísérletekből nincs hiány. A Seamless Thread márka azonban most úgy érzi, hogy sikerült kifejleszteniük a tökéletes bugyit, amivel a jelenség kiküszöbölhető. A Camel No (a tevepata angolul camel toe) egy olyan alsónemű, ami a kérdéses részeknél meg lett vastagítva, mindehhez azonban nem használtak fel külön merevítőanyagot.

A márka egyik tulajdonosának a saját esete inspirálta a fejlesztés, hiszen néhány alkalommal már ő is áldozata volt az ágyékára meredő pillantásoknak, de hasonlóan kellemetlen élmény volt számára, amikor azon kapta magát, hogy egy megbeszélésen ő maga is valakinek a tevepatáját bámulta, és semmit sem bírt megjegyezni a beszélgetésből a zavaró látvány miatt. A Seamless Thread ezért kezdett fejlesztésekbe, és sikerült előállnia a megoldással, ami a honlapjukon már rendelhető is. A tevepata-rajongók (miért pont ilyenek ne lennének?), máris tiltakoznak a termék bevezetése ellen.

Te vennél hasonló bugyit?

Ez is érdekelhet

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

GLAMOUR Horoszkóp

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát